Nastavljaju se muke Zagrebaša: Šebetić na treningu slomio nos Šušnji

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 07.10.16. | 10:30

Osim bez već duže ozlijeđenog Domagoja Pavlovića, hrvatski je prvak ostao i bez kružnog napadača Leona Šušnje koji je na treningu, nakon bliskog susreta s Lukom Šebetićem, zadobio frakturu nosne kosti.

Rukometaši PPD Zagreba danas putuju u švedski Kristianstad u kojem će sutra s početkom u 18.15 sati igrati utakmicu 3. kola elitne skupine Lige prvaka. Veselin Vujović, trener 'Plinara', ima velike probleme pri sastavljanju momčadi.

Naime, osim bez već duže ozlijeđenog Domagoja Pavlovića, hrvatski je prvak ostao i bez kružnog napadača Leona Šušnje koji je na treningu, nakon bliskog susreta s Lukom Šebetićem, zadobio frakturu nosne kosti te će izbivati s parketa minimalno dva tjedna.

Od onih koji idu na put u Švedsku, ali ne osjećaju se najbolje, svakako valja spomenuti Darka Cingesara koji je izvrnuo zglob uoči SEHA Gazprom liga dvoboja s Izviđačem, Davida Miklavčića koji je ozlijedio koljeno u prvoj minuti EHF Liga prvaka dvoboja s MOL – Pick Szegedom, odnosno Tončija Valčića kojem su se ukočila leđa. No, predaje nema jer PPD u Švedskoj jednostavno mora pobijediti želi li ostati u utrci za osminu finala.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

EHF Liga prvakaPPD ZagrebLuka ŠebetićLeon Šušnja

Ostale Vijesti