RK Nexe
RK Nexe

Našičani potpisali 17-godišnje čudo iz Barcelone: "Cindrića samo da gledaš - naučiš!"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 21.06.23. | 17:17

Obistinilo se ono o čemu se već dugo šuška...

Kao što je ranije Germanijak najavio, Ognjen Cenić novi je Grom, pohvalio se na svojim društvenim mrežama RK Nexe. Našički prvoligaš potpisao je na četiri godine 17-godišnjeg srednjeg vanjskog iz Barcelone.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Odabrao sam Našice zato sto mislim da je prava sredina za mladog igrača da se razvija i imaju dobru školu za mlađe igrače. Krećemo s pripremama 3. kolovota i radujem se novom početku", rekao nam je Ognjen pa kratko otkrio je li se možda na poseban način oprostio s Lukom Cindrićem s kojim je dijelio klupske boje do ovoga trenutka:

"Što se tiče Luke samo ga gledaš i mozeš naučiti dosta, a tek kad ti objasni ili pokaže…!"

Inače, Ognjen je dijete Partizana u kojemu je započeo karijeru i proveo tri godine, da bi već s 15 otišao u veliku Barcu, Ondje je igrao za juniore i drugu momčad, a ponekad je trenirao s prvom momčadi. Bio je i MVP na turniru u Španjolskoj ove sezone. Za perspektivnog Srbina čuju se samo riječi hvale, a već je sa samo 16 godina briljirao je i u mlađim kategorijama srpske reprezentacije, a jednom je prilikom u samo jednoj utakmici na turniru u Mađarskoj postigao 16 golova.

Ovo ljeto je Ognjenu isticao ugovor s Barcelonom, a Našice je odabrao kao svoju buduću destinaciju za razvoj perspektivne karijere.



Tagovi

RK Nexerukometni transferi

Ostale Vijesti