Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon debakla na klupi Crne Gore, Vlado Šola pronašao novi posao

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 12.07.24. | 18:00

Već je jednom bio u ovom klubu

Legendarni Vlado Šola nije dugo bio na tržištu rada. Nakon rastanka s Crnom Gorom, novi angažman imat će kao glavni trener Dubrave.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Podsjetimo, Šola je kao izbornik Crne Gore doživio veliki debakl nakon što kao nositelji nisu izborili Svjetsko prvenstvo, iako im je ždrijeb u dodatnim kvalifikacijama podario jednog od najlakših suparnika - Italiju. No, Crnogorci su doživjeli poraz u obje utakmice, a nakon bolnog nokauta usred Podgorice u uzvratu, Šola je dobio otkaz.

Šola se nakon šest godina ponovo vraća na istok Zagreba. U Dubravi je u prvom mandatu proveo dvije godine, u periodu od 2017. do 2019. godine. Nakon toga, imao je nekoliko domaćih i inozemnih trenerskih angažmana

"O Vladi ne treba trošiti previše riječi, njegovih gotovo 150 nastupa za reprezentaciju i čak 7 medalja s velikih natjecanja kao igrač ili trener govori sasvim dovoljno o njegovoj karijeri, a mi možemo biti ponosni kako je (opet) dio našeg kluba. Našem novom treneru želimo puno sreće u sezoni koja je pred nama, a mi s nestrpljenjem iščekujemo početak priprema i natjecateljske sezone. Vlado, dobrodošao", priopćili su iz kluba povodom povratka Šole. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Vlado ŠolaRK Dubrava

Ostale Vijesti