Legendarni francuski rukometaš zbog koronavirusa odgodio ovoljetnu mirovinu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 22.03.20. | 15:59

Navijači su oduševljeni odlukom.

Koliko bi zlatnih medalja Hrvatska u rukometu imala da nam se u finalima ili polufinalima nisu ispriječili Francuzi, teško je i pobrojati. Jedan od igrača koji je sudjelovao u gotovo svim njihovim uspjesima je i legendarni krilni igrač Luc Abalo. 

Strašne brzine, eksplozivnosti, vižljavosti...Abalo je 15 godina nepremostiva prepreka za suparničke obrane. No, i njemu polako dolazi kraj jer je već u 36. godini. Planirao se umiroviti nadolazećeg ljeta, no od toga ipak neće biti ništa. 

Naime, zbog pandemije koronavirusa cijeli je sportski svijet u potpunom zastoju, a kada se natjecanja i nastave, upitno je hoće li biti publike na tribinama. Zbog toga je Abalo razveselio navijače i priopćio kako odgađa mirovinu za još jednu sezonu jer se želi oprostiti u pravim, rukometnim uvjetima. 

Naravno, ova je odluka naišla na veliko odobravanje kod navijača koji će tako zbog više sile još malo uživati u majstorijama najboljeg francuskog krila u zadnjih barem 20 godina. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)


Tagovi

Luc AbaloFrancuska rukometna reprezentacija

Ostale Vijesti