REUTERS/Bernadett Szabo
REUTERS/Bernadett Szabo

Karabatić o našem bolnom porazu: "Hrvatska me iznenadila, ali mi znamo koliko su neugodni" (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 16.01.23. | 11:59

I Francuzima nije bilo lako igrati s Faraonima u polufinalu Olimpijskih igara

Proslavljeni francuski rukometaš Nikola Karabatić dao je kratki intervju za Balkan Handball i u njemu, između ostalog, prokomentirao i hrvatsku reprezentaciju. Dotaknuo se i našeg poraza protiv Egipta.

"Iznenadili su me dosta Hrvati u toj utakmici. Upalio sam prijenos u drugom poluvremenu kad je ishod susreta već bio poznat. Znao sam da Hrvatima neće biti lako s Egiptom, oni su jaka reprezentacija, a to smo osjetili i mi kad smo igrali protiv njih u polufinalu Olimpijskih igara. Nedostajao im je glavni igrač, Yahia i mislio sam da Hrvatska može pobijediti jer je došla s dobrom ekipom na ovo natjecanje", rekao je Karabatić koji i s 40 godina igra za Francusku.

"Kad igraš za Francusku pritisak je uvijek tu. S reprezentacijom je uvijek isto. Na nama je da igramo najbolji rukomet i osvajamo medalje. Igram 20 godina za reprezentaciju, uvijek je isti osjećaj, ali sve jači, znam da mi svaki trenutak može biti zadnji, da se može dogoditi ozljeda, ali daje mi to i posebnu motivaciju jer znam da bi mi svaka utakmica mogla biti posljednja. Želim prvo produžiti s PSG-om, a onda vidjeti kako ću se osjećati do Ol, moram biti dobar, dobro igrati", kaže četverostruki svjetski, trostruki europski i trostruki olimpijski pobjednik.

Hoće li Karabatić nakon karijere nastaviti u rukometnim vodama?

"Profesionalni rukomet mislim da ne, tu sam već 30 godina. Mislim da ću prve godine to sve htjeti stopirati, ali mislim da ću nastaviti s mladima.




Tagovi

Francuska rukometna reprezentacijaSP u rukometu 2023Nikola Karabatić

Ostale Vijesti