MARKO DJURICA/Action Images
MARKO DJURICA/Action Images

Karabatić ne želi stati ni sa 40 na leđima: "Želim igrati na OI 2024."

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 28.12.22. | 16:32

Tada planira s Francuskom u Parizu imati priliku boriti za četvrtu zlatnu olimpijsku medalju

Onaj zbog kojega smo posebno obožavali gledati sve okršaje Hrvatske i Francuske u rukometu, Nikola Karabatić, ne staje unatoč ulasku u četvrto desetljeće života. Zasigurno jedan od najboljih rukometaša na svijetu, iskazao je želju da nastavi svoju profesionalnu karijeru do ljeta 2024. godine.

Tada planira s Francuskom u Parizu imati priliku boriti za četvrtu zlatnu olimpijsku medalju, a da bi imao priliku za to, treba produžiti ugovor s Parizom, no to vjerojatno i neće biti problem.

“Želio bih produžiti ugovor s PSG Handballom na još jednu godinu”, rekao je Karabatić za AFP, koji je ugovoren do kraja tekuće sezone 2022./2023. i dodao:

„Ništa ne garantira da ću biti u sastavu, ali želim vjerovati u to. Prvo sam želio vidjeti svoju formu i sposobnost, a također i vidjeti jesam li dobar i jesam li koristan momčadi. Shvatio sam da se osjećam dobro, da sam dobar i fit i da želim nastaviti ”, dodao je.

Iakov Karabatić nije siguran da će biti dio olimpijske momčadi, neće odustati u pokušaju da izbori mjesto u njoj, a vjerujemo da će to i uspjeti.

“Pokušavam izbjegavati previše sanjanja, koncentrirati se na ono što se događa. Sve može ići jako brzo, imao sam iskustvo ozljede pa i odgođene Olimpijske igre ”, zaključio je.(eg)


Tagovi

Nikola KarabatićPSG rukomet

Ostale Vijesti