Karabatić i Hansen razbili Szeged, Stepančić slab

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 23.04.17. | 19:16

U drugom je susretu Kiel kod kuće svladao Barcelonu.

Moćni PSG koji je ujedno i najveći favorit za osvajanje naslova u gostima je odradio sjajan posao kod mađarskog Szegeda. Slavili su tri razlike i kupili mir pred uzvrat na domaćem terenu gdje su još veći favoriti pa treba smatrati kako su više od pola posla na putu do polufinala već odradili.

Parižane su predvodili izuzetno raspoloženi Nikola Karabatić i Mikkel Hansen koji su torpedirali domaćine. Karabatić je zabio sedam golova isto kao i Hansen, a pridružio im se u Nijemac Uwe Gensheimer s šest golova, njih su trojica riješili utakmicu. Luka Stepančić dodao je jedan gol za PSG. S druge strane igrao je naš Denis Buntić i također zabio jedan pogodak. Završilo je 27:30 za PSG.

U drugom susretu Kiel je slavio nad Barcelonom s dva razlike i tako na gostovanje odlazi s kakvom-takvom prednošću, no neće im biti lagano. Cijela je utakmica bila jako izjednačenja, a na kraju je presudio domaći teren što bi moglo biti ključno i u uzvratu. Barcu je doslovno torpedirao Srbin Marko Vujin koji je postigao čak 10 golova za Nijemce, dok su naši Blaženko Lacković i Ilija Brozović ostali bez pogotka.

S druge strane Barcelona je imala užasno lošu realizaciju što je bilo ključno za poraz, njihov glavni šuter Kiril Lazarov gađao je samo 2/8. Najbolji je kod španjolske momčadi bio Raul Entrerrios s 4 pogotka, no nitko mu se nije priključio pa poraz ne čudi, no čeka nas također vrlo neizvjestan uzvrat u Barceloni.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Nikola KarabatićEHF Liga prvaka

Ostale Vijesti