Karabatić: BIjesan sam zbog poteza EHF-a

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 04.05.20. | 11:26

Rukometaši burno reagiraju zbog odluke krovne europske rukometne organizacije.

Igor Karačić, čije Kielce je posljedično „ispalo“ bio je ljutit kao ris, „totalno nepošteno,“ rekao je kratko, a odluka EHF-a nije najbolje sjela ni ponajboljem rukometašu svih vremena Nikoli Karabatiću.

„EHF bi u prosincu igrao Final four, to nema nikakvog smisla. Više me strah gledati u kalendar, jer su ove izmjene zastrašujuće. Bijesan sam, jer mi moramo igrati po njihovim odlukama,“ rekao je Karabatić.

„Razumijem da postoje financijski interesi i da je EHF-u u interesu završiti Ligu prvaka, ali igrači moraju snositi posljedice. Ritam je paklen i mnogi igrači bi se mogli ozlijediti, a to znači da će vjerojatno morati propustiti neko od velikih natjecanja. To je najmanji problem, riskiramo vlastite karijere!“

Njegov PSG okitio se novim naslovom, jer je rukometna liga zaključena u Francuskoj baš kao i nogometna, a prvak je postao klub koji je u trenutku prekida imao najviše bodova, no Karabatić nije sretan s novim trofejem u svojoj bogatoj riznici.

„Radije bih da sam taj naslov uzeo na parketu i proslavio ga sa suigračima. Sretan sam, ali ipak nekako se čudno osjećam, postoji određena gorčina, gotovo pa osjećaj krivnje. Zaslužili smo taj naslov, bili smo najbolji i nemojte me krivo shvatiti, sretan sam zbog njega, ali čudan je osjećaj.“

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Nikola KarabatićEHF Liga prvakarukomet

Ostale Vijesti