Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Jedan od iskusnijih članova Zagreba napustio klub nakon dvije sezone, već ima novi klub

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 27.06.24. | 15:30

Prešao je u klub koji je novi ambiciozni projekt na rukometnoj mapi te uskoro žele igrati i Ligu prvaka

Rukometaši Zagreba danas poslijepodne doznat će protivnike u novoj sezoni Lige prvaka, a za nadolazeće će ispite imati i ponešto promijenjenu vratarsku poziciju. Naime, 32-godišnji Aljaž Panjtar napustio je klub nakon dvije sezone i potpisao za ljubljanski Slovan!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Radi se o klubu koji želi u glavnom gradu Slovenije stvoriti jaku rukometnu silu, a da misle ozbiljno, jasno su dali do znanja angažmanom Uroša Zormana za trenera prve momčadi. U nastavku prijelaznog roka očekuju se nova pojačanja za Ljubljančane, a Panjtar je samo jedno u nizu zvučnih imena koje su potpisali ili ih drže kao glavne transfer mete.

"Odlučio sam se za Slovan jer je to ambiciozan projekt s visokim ciljevima. Uvjerila me jasna vizija kluba, koji želi u budućnosti osvajati domaće trofeje i nastupati na najvišem nivou - u Ligi prvaka. I sam uvijek imam najviše sportske ciljeve, tako da odluka nije bila teška“, rekao je 32-godišnji Panjtar priilikom potpisivanju trogodišnjeg ugovora.

U karijeri je do sada nastupao za Radovljicu, Cerklje, Urbanscape Loka, Celje Pivovarnu Laško, Gorenje Velenje i ranije spomenuti Zagreb. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

RK ZagrebAljaž Panjtar

Ostale Vijesti