Ivandija: Stvari su se razvijale onako kako smo planirali

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 25.02.17. | 21:55

Nakon važne pobjede nad Kristianstadom Zagreb ima veliku šansu proći u osminu finala Lige prvaka.

˝Zagreb je kontrolirao utakmicu i iskoristio svoje šanse. Mi smo imali neke prilike koje nismo iskoristili i prevagnuli utakmicu na svoju stranu Nismo postigli svoju razinu danas, nismo imali dovoljno brzine. Bit će nam teško u nastavku Lige prvaka bez ova važna dva boda˝ – izjavio je trener Kristianstada.

˝Kontrolirali smo utakmicu kako smo željeli, stvari su se razvijale onako kako smo zamislili. Imali smo problema na početku drugog poluvremena, ali promjenom zone i Stevanovićem na golu napravili smo razliku nakon koje se oni više nisu mogli vratiti˝ – zadovoljan je bio trener Zagreba, Silvio Ivandija.

˝Zaustavili smo njihov kontranapad i to nam je dalo šansu da možemo igrati našu igru. Čestitam svojoj ekipi i nadam se kako ćemo osvojiti još dva boda u sljedeće četiri utakmice˝ – izjavio je zagrebov Cingesar koji je utakmicu završio s četiri pogotka.

Zagreb do kraja Lige prvaka još gostuje kod Szegeda, a u posljednjem kolu u utakmici protiv Celja odlučivat će o prolasku u osminu finala Lige prvaka. S obzirom na današnju pobjedu šanse su im dobre, sve je otvoreno. 

Foto: (Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Silvio IvandijaPPD Zagreb

Ostale Vijesti