Kolektiff images
Kolektiff images

Iskusni Hrvat postao suigrač Luke Cindrića, no upitno je hoće li zajedno krenuti u sezonu

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 19.06.24. | 16:10

Cindrić u ugovoru ima zanimljivu klauzulu, a kroz nekoliko tjedana znat ćemo gdje će igrati sljedeće sezone

S rukometne transfer tržnice stigla nam je službena potvrda o odlasku Ilije Brozovića iz Bundeslige. Stasiti pivot napušta Hannover u kojem je bio zadnjih sedam godina, dok je u najjačoj ligi svijeta proveo posljednjih devet sezona. Prije Hannovera, po jednu sezonu je igrao za Hamburg te Kiel.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Brozovićev novi poslodavac je Dinamo Bukurešt, vrlo ambiciozni rumunjski prvak koji je već prije osigurao dva zvučna pojačanja. Osim Brozovića, novi članovi Dinama su Brazilac Haniel Langaro i Crnogorac Branko Vujović, obojica vrhunski šuteri. Momčad su pojačali i najbolji rumunjski vratar Ionut Iancu, odnosno iskusno krilo iz Srbije - Darko Đukić.

Promjenu je Dinamo doživio i na klupi. Legendarni Xavi Pascual postao je novi trener mađarskog Veszprema, dok ga je zamijenio još jedan poznati Španjolac - David Davis.

Član bukureštanskog kluba je i Luka Cindrić, tako da će, barem neko vrijeme, biti suigrač Ilije Brozovića. No, upitno je hoće li krenuti zajedno u sezonu jer Cindrić u ugovoru ima klauzulu da može napustiti klub ako ga napusti i Xavi Pascual. Dosta se u rukometnim kuloarima priča o tome da bi Cindrić mogao slijediti Pascuala, no više o tome znat ćemo kroz nekoliko tjedana. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ilija BrozovićDinamo BukureštLuka Cindrićhrvatska rukometna reprezentacija

Ostale Vijesti