Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Igor Vori presudio Branku Tamšeu! Nexe smijenio Slovenca nakon senzacionalnog poraza

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 18.02.24. | 12:37

Još se ne zna tko će naslijediti Tamšea

U jučerašnjem dvoboju Premijer lige, Nexe je senzacionalno poražen na gostovanju kod Sesveta (38-33). Bila je to utakmica u kojoj su domaćini vodili od početka do kraja i na taj način odmah u prvom kolu Lige za prvaka nanijeli težak udarac ambicijama Nexea.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Našičani će zbog ovog poraza imati znatno teži put do prvog mjesta uoči finalne serije, a jutro nakon poraza klub je objavio da je trener Branko Tamše dobio otkaz.

"Uprava RK Nexe donijela je odluku o prekidu suradnje s Brankom Tamšeom, koji od danas više ne obnaša funkciju trenera prve momčadi. S njim odlazi i njegov dosadašnji pomoćnik Albin Eter. Branko Tamše preuzeo je klupu rukometnog kluba NEXE u siječnju 2021. i pod njegovim vodstvom ostvareni su neki od najvećih uspjeha našeg kluba, od kojih svakako treba posebno istaknuti plasman na Final Four EHF Europske lige 2022. godine u Lisabonu. Ovim putem želimo zahvaliti gospodinu Branku Tamšeu na ostvarenim rezultatima i svemu što je napravio za RK Nexe te mu želimo puno sreće i uspjeha u budućnosti. O svim daljnjim potezima klub će pravodobno obavijestiti javnost", stoji u klupskom priopćenju.

Inače, Sesvete kao trener vrlo uspješno vodi legendarni Igor Vori, tako da možemo reći da je legendarni reprezentativac Hrvatske presudio Tamšeu, koji od danas mora u potragu za novim poslom.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Igor VoriBranko TamšeRK NexeMRK Sesvete

Ostale Vijesti