Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Igor Vori dao otkaz u njemačkom klubu, već je poznat i nasljednik

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 23.01.23. | 15:51

Klub je danas predstavio nasljednika. Vjačeslava - zvanog Slava - Lochmanna

Njemački drugoligaš Großwaldstadt objavio je da je bivši hrvatski reprezentativac Igor Vori zatražio raskid ugovora prije nekoliko dana. Slavni 42-godišnji Hrvat obratio se klubu ranije ovog tjedna i zatražio hitan raskid ugovora iz privatnih razloga.

"Uprava je udovoljila ovom zahtjevu, tako da Vori ovaj tjedan može krenuti na put kući u Hrvatsku", stoji u priopćenju kluba.

Generalni direktor Stefan Wüst bio je iznenađen zahtjevom Igora Vorija:

"Igor nam se obratio prošli tjedan sa svojim zahtjevom. Situacija je bila neočekivana za nas. Ipak, htjeli smo udovoljiti njegovom zahtjevu. Želio bih iskoristiti ovu priliku da zahvalim Igoru još jednom za njegov rad za TV Großwallstadt posljednjih tjedana i mjeseci", rekao je generalni direktor Michael Spatz, prenosi Handball-world.

Igor Vori preuzeo je TV Großwallstadt u rujnu prošle godine. Kao igrač Vori je nizao uspjehe na klupskoj razini u Italiji, Španjolskoj i Njemačkoj. Završio je karijeru 2018. u Zagrebu, ali se vratio u travnju 2019. također Zagreb. Kasnije je ponovno završio mirovinu kako bi pomogao njemačkom bundesligašu Füchse Berlinu u ožujku 2022. Prije nego što je preuzeo TV Großwallstadt, Vori je iskustvo stjecao na klupi hrvatske U20 reprezentacije i Zagreba.

Klub je danas predstavio nasljednika. Vjačeslava - zvanog Slava - Lochmanna. Ovaj 46-godišnji Ukrajinac prije nekoliko godina nosio je dres TVG-a. Od 2004. do 2007. igrao je na lijevom beku za Wällschter, a također je odigrao 28 međunarodnih utakmica za Ukrajinu.




Tagovi

Igor Vori2. Bundesligahrvatska rukometna reprezentacija

Ostale Vijesti