srl.rs
srl.rs

Hrvatski prvak već kuje ljetni transfer: Desno krilo srpskog viceprvaka stiže u Zagreb!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 13.10.24. | 15:04

Zagreb je prošlog ljeta ostao bez dva desna krila, veterana Ivana Čupića, koji je sada pomoćnik Andriji Nikoliću i Zlatka Horvata. Prva opcija na toj poziciji u novoj sezoni je Filip Glavaš, a tu su i Paolo Kraljević te mladi Petar Šprem

Nakon što je Stefan Dodić u sezoni 2022./23. igrao za Zagreb, sada njegov prezimenjak, ali ne i rođak, Mateja Dodić stiže u redove hrvatskog prvaka, doznaje Mozzart Sport.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Mateja, aktualno desno krilo Metaloplastike, trebao bi od ljeta nositi dres Zagrebaša. Kontakti su uspostavljeni, a posao je blizu realizacije, pa bi uskoro moglo doći do potpisivanja suradnje, javlja kolega Mutavdžić. Igrač rođen 2003. godine često je hvalljen u tamošnjim rukometnim krugovima. Dodić je član generacije srpskih rukometaša koji su osvojili broncu na juniorskom Europskom prvenstvu u Porugalu prije dvije godine, a bili su i četvrti na svijetu prošlog ljeta. S Metaloplastkom je osvojio Kup i Superkup Srbije 2022. Ponikao je u GRK Mladost iz Vranja, a igrao je i za Meteor iz Leskovca.

 srl.rs srl.rs


Zagreb je prošlog ljeta ostao bez dva desna krila, veterana Ivana Čupića, koji je sada pomoćnik Andriji Nikoliću i Zlatka Horvata. Prva opcija na toj poziciji u novoj sezoni je Filip Glavaš, a tu su i Paolo Kraljević te mladi Petar Šprem.

Dodić će u Šapcu ostati do kraja sezone, u lipnju mu istječe četverogodišnji ugovor s viceprvakom Srbije. Ove sezone boje jedinog prvaka Hrvatske brane još dva Srbina, Mihajlo Radojković i Miloš Kos.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.







Tagovi

RK Zagrebrukometni transferi

Ostale Vijesti