Hrvatska ostaje bez glavnog kandidata za izbornika? Bogati PSG u ofenzivi na Noku i braću Karabatić!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 08.02.15. | 13:23

Hrvatska bi mogla ostati bez glavnog kandidata za mjesto izbornika rukometne reprezentacije, koje je ostalo upražnjeno nakon što je Slavko Goluža poslije debakla na SP-u podnio ostavku.

Zvonimir Noka Serdarušić nalazi se na meti PSG-a! Prema francuskim medijima, najbogatiji rukometni klub na svijetu na ljeto kreće u veliku ofenzivu. Čelnici PSG-a žele dodatno ojačati momčad za iduću sezone, a glavne mete su im braća Karabatić i upravo Serdarušić.

PSG bi najviše problema mogao imati s dovođenjem Nikole Karabatića. Barcelona sigurno neće tek tako pustiti svog najboljeg igrača, tim više što mu ugovor traje još dvije godine. PSG-ovi bossovi nadaju se da bi ponuda od dva milijuna dolara – senzacionalna za svijet rukometa – mogla biti dovoljna. Zanimljivo, PSG je Nikolu Karabatića želio dovesti još prije dvije godine, no on se tada odlučio za Barcelonu.

Puno jednostavnije trebalo bi biti s transferom njegova brata, stručnjaka za obranu Luke Karabatića, koji nosi dres Pays d'Aixa. Francuski Sports piše i kako PSG želi novog trenera, a da kao idealnu osobu vide Noku Serdarušića koji je u sjajnim odnosima s braćom Karabatić. Jednog trenira, drugog je trenirao...

„Aktualni trener Pays d'Aixa snažno je povezan s Nikolom Karabatićem kojeg je vodio u Kielu. Iako je kandidat za izbornika Hrvatske, Serdarušić bi lako mogao pristati na ponudu PSG-a“, zaključuju Francuzi.

(Foto: Action Images)


Tagovi

rukomethrvatska rukometna reprezentacijaZvonimir Noka SerdarušićNikola KarabatićLuka Karabatić

Ostale Vijesti