Luka stanzl/PIXSELL
Luka stanzl/PIXSELL

Gojun: "Ne igraju milijuni, nego srce i glava, a to smo mi", Klarica: "Pelister želimo pobijediti"

Vrijeme Čitanja: 3min | čet. 12.10.23. | 22:08

Zagrebaši se već okreću susrtu s Pelisterom

Infarktna završnica donijela je u susretu 4. kola A skupine rukometne Lige prvaka Zagrebu remi rezultatom 30-30 protiv danskog Aalborga. Hrvatski prvaci su izjednačili golom Miloša Kosa dvije sekunde prije kraja susreta, a peto kolo dovovdi u Arenu Pelister.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Jasno, Zagrepčani su nakon ovog susreta bili itekako zadovoljni, ali znaju da ih čeka još puno posla.

"Na kraju smo dogovorili da Kos uzme zadnji šut, mislim da je on bio pravi čovjek za to, bio je sjajan drugo poluvrijeme", rekao je Luka Lovre Klarica koji je bio itakako raspoložen večeras sa šest golova i doslovno bacanjem na glavu.

Publike je bilo, više nego protiv Kolstada, ali i dalje s puno praznih mjesta.

"Bilo je dosta, više nego inače otkako ja igram ovdje. Neka, bitno da dođu. Koliko god ih je, bitno da nas bodre i podržavaju."

Stiže Pelister.

"Cilj je svaku utakmicu pobijediti ako želimo proći grupu. Nije imperativ, ali želimo pobijediti. Kako Pelistera, tako i bilo kojeg drugog protivnika."

Ogrebotine na vratu, umor i još udarac glavom o stativu, ali Luka je na pitanje kako je, uz osmijeh samo konstatirao:

"Mislim da je dobro, proći će."

Kapetan Jakov Gojun zadržao se nakon susreta još neko vrijeme u fotografiranju s navijačima pa je pred novinarima poručio:

"Jedan lijep bod. Bili smo blizu dva boda, ali smo bili i blizu toga da izgubimo utakmicu pa ćemo reći da smo zadovoljni, skromno. Aalborg puca na final four. Mi smo pokazali jedan drugi Zagreb u posljednjih mjesec dana, jedno zajedništvo, ova publika koja je bila... Ljudi, hvala vam od srca! I sad se ježim. Bilo je lijepo to vidjeti, meni je drago da se polako to vraća. Uvijek sam govorio da mi je želja samo vratiti borbu u ovoj Areni, a rezultat će doći ako mi budemo ginuli i bacali se na glavu. Jedna lijepa uvertira za Peliser, svi znamo što želimo."

O ispuštena dva gola prednosti i dramatičnoj završnici...

"Neke smo golove primili možda nespretno, ali na kraju jedan lijepi bod. Ovo je momčad napucana milijunima, ali vidjeli ste danas, ne igraju milijuni nego srce i glava, a to smo mi - Zagreb", rekao je Gojun pa poručio što misli o Pelisteru:

"Možda prva utakmica gdje smo mi favoriti, koju moramo dobiti, a to će biti najteža utakmica s psihološke strane. Moramo obraniti svoj teren, opravdati ulogu favorita, moramo biti toga svjesni, ali ne trebamo se plašiti. Respektiramo ih. Oni isto igraju Ligu prvaka, noviji su, ali se bore. Sada ćemo se spremiti za njih, ali vjerujem da će biti još veći odaziv ljudi i da idemo po peti bod", zaključio je.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

RK ZagrebRukometna Liga prvaka

Ostale Vijesti