Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Nove vijesti: Mišić propušta Derbi, a za Bayern je još jako upitan!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 06.09.24. | 13:30

Josip Mišić osjetio je mišić na treningu u četvrtak i zabrinuo sve u Dinamovoj momčadi i stožeru

Iako je u reprezentativnoj stanci želja svakog trenera, a pogotovo Dinamova, jer ima puno igrača u raznim selekcijama, da se svi vrate zdravi, Sergeju Jakiroviću jedan od ključnih igrača ozlijedio se na treningu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Josip Mišić osjetio je mišić na treningu u četvrtak i zabrinuo sve u Dinamovoj momčadi i stožeru, jer on je jedan od stupova svake taktike i formacije otkad je prije tri i pol godine došao u Maksimir. I, teško se sjetiti da je u tom razdoblju bio ozbiljnije ozlijeđen, propustio je mali broj utakmica, uglavnom preventivno ili zbog poštede.

Prema novim prognozama Mišića čeka stanka od 10-ak dana, stoga je u ovom trenutko izgledno, praktički sigurno, vrlo je da Mišić neće biti na raspolaganju Jakirovići za Derbi s Hajdukom idućeg petka 13.rujna u Maksimiru. A mogao bi Dinamo i na noge Bayernu u Ligi prvaka četiri dana kasnije bez njega, iako postoje šanse da se do tada oporavi i bude spreman barem za dio utakmice. Jakirović će biti na mukama kako pronaći zamjenu za svojeg najstandardnijeg igrača. Ili će u vatru gurnuti 17-godišnjeg Branka Pavića, koji je bio starter protiv Gorice, ili će, vjerojatnije, u prvih 11 vratiti kapetana Arijana Ademija. No, o tom potom, do Hajduka je još tjedan dana, ima još vremena za kombinacije.



Tagovi

Josip MišićGNK DinamoozljedaBayernHajdukHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti