Lairys Laurent/ABACA/ABACA
Lairys Laurent/ABACA/ABACA

Germanijak doznaje: Našičani žele osvajača Lige prvaka, ali pod svojim uvjetima, ne njegovim!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 25.07.24. | 13:24

Još nisu dogovorili detalje posla

Tin Lučin, Krešimir Kozina, Ibrahim Haseljić, Janek Klimkow, Aleksandar Cenić, Leon Vučko, Lucian Krajcar i Antun Šarić. To je niz igrača koje su Našičani do sada predstavili kao ovoljetna pojačanja, a sada slijede još dva od kojih će jedno sigurno odjeknuti među rukometnom javnošću. Slovenski kapetan, 35-godišnji Jure Dolenec, trebao bi stići u Slavoniju.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Šuška se o tome u rukometnim hodnicima već neko vrijeme, no nije još jasno hoće li iskusni Slovenac pristati na hrvatsku ponudu ili će čekati neku 'atraktivniju'. No, s 35 godina nije lako pronaći atraktivan klub bez obzira na svu velebnu povijest europskog rukometa koju je Dolenec ispisao. Našičani žele bili oprezni, poslali su ponudu samo na godinu dana, a s druge strane, Slovenac želi ugovor na dvije godine. Iako je lako moguće da će Slovenac uskoro postati - Slavonac, nitko se još nije rukovao.

Neki će reći da je istrošen, ali i takav u hrvatskoj ligi može napraviti puno. Igrač je to koji je igrao i za Barcelonu između 2017. i 2021. kada je tamo bio i naš Luka Cindrić te su zajedno osvojili i Ligu prvaka, a četiri godine bio je i član Montpelliera. Osim toga, Sloveniju je vodio do svjetske bronce, sjećamo se dobro - nakon naše 'sjajne' utakmice i ispuštanja devet golova razlike u posljednjim minutama utakmice.

Riješe li dogovor oko trajanja ugovora, Slovenac bi se trebao Našičanima pridružiti nakon Olimpijskih igara. Uz njega bi u klub trebao stići i Mislav Grgić, 26-godišnjak koji je s Linzom pokorio Austriju, a za oba transfera čekamo službene potvrde kluba.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Slovenska rukometna reprezentacijaRK Nexerukometni transferiRukometna Liga prvaka

Ostale Vijesti