Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Dvojac iz Nexea ne stiže u Szeged, Šipić i Gadža preskočili trening

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 16.01.22. | 20:24

Koronavirus i dalje kroji sastav rukometne reprezentacije Hrvatske

Europsko rukometno prvenstvo svakim danom gubi svoj smisao, barem što se tiče rukometne reprezentacije Hrvatske. Posljednje vijesti iz Szegeda nisu dobre, od trojice danas pozvanih igrača samo je jedan došao u Mađarsku.

Iskusni Jakov Gojun se priključio nacionalnoj vrsti nakon što je na testiranju u Zagrebu bio negativan, a takve sreće nije bio igrač Nexea Tomislav Severec koji je trebao doći iz Našica, ali je pozitivan na COVID. S njim je trebao putovati i mladi vratar Dominik Kuzmanović koji ima negativan test, ali nije krenuo na put do večeras i vjerojatno neće ni doći u Szeged.

Još je lošija vijest da su poslijepodnevni trening propustili Marin Šipić, Ante Gadža i Halil Jaganjac. Prva dvojica osjećaju slabost premda su jutros na antigenskom testiranju bili negativni, rezultate PCR testa još čekaju. Jaganjac je jučer protiv Srbije dobio udarac u glavu zbog kojeg nije igrao u drugom poluvremenu i još osjeća probleme.

Planirati nešto za utakmicu s Ukrajinom nema smisla, izbornik Hrvoje Horvat na silnim je mukama i ne zna na koga će moći računati sutra u Pick Areni. Jedno je sigurno, utakmica će se odigrati, nema EHF previše sluha za probleme s koronavirusom.



Tagovi

hrvatska rukometna reprezentacijaAnte GadžaMarin Šipić

Ostale Vijesti