Drama na parketu: Dragu Vukovića spasio liječnik protivničke ekipe

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 03.09.16. | 10:41

Naš bivši rukometni reprezentativac je nakon snažnog duela izgubio svijest i progutao jezik, ali promptno je stigla liječnička reakcija!

Prava drama odvijala se na parketu tijekom utakmice između Fuchsea i Wetzlara na otvaranju 51. sezone rukometne Bundeslige!

Drago Vuković, naš bivši rukometni reprezentativac, ušao je u jedan žestoki duel nakon kojeg je pao na pod i izgubio svijest. Da stvar bude gora, pri padu je progutao jezik, što ne moramo ni naglašavati koliko je opasna stvar.

Srećom pribran i najbrži u reakciji bio je liječnik Marco Kettrukat, koji je zapravo liječnik protivničke ekipe. On mu je izvukao jezik i polegao ga na bok sve dok Drago nije došao sebi. Sada je sve u redu, makar je Drago odradio pretrage u bolnici koje su potvrdile kako, osim straha i kratkotrajne nesvjestice, duel nije ostavio nikakav trag na našem igraču.

„Uh, dobro je! Presretan sam zbog tako brze reakcije. Zahvala za to ide liječniku Wetzlara Marcu Kettrukatu", rekao je trener Vukovićevog Füchsea Silvio Heinevetter, čija je momčad na kraju slavila s 27:22. 

(Foto: Twitter)


Tagovi

Drago VukovićFüchse BerlinWetzlar

Ostale Vijesti