Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

“Drago mi je zbog devet golova, ali je gorak okus kada ne pobijediš, a Grbavac nam je dao 'ludilo'”

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 17.10.24. | 12:23

Filip Glavaš zakucao devet komada Nielsenu u 5. kolu Lige prvaka pred 11.700 gledatelja u Areni Zagreb

Malo je nedostajalo da sjajnim drugim poluvremenom Zagreb stigne do povijesnog rušenja prvaka Europe u Areni Zagreb. Perjanice hrvatskog prvaka bili su Ante Grbavac na golu i Filip Glavaš u napadu. Upravo je riječki rukometaš zabio čak devet golova jednom od najboljih vratara svijeta, ali nedostajalo je malo do potpune senzacije.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Borili smo se stvarno do kraja. Čestitam dečkima od prvog do zadnjeg. Malo je gorak okus, imali smo osjećaj da ih imamo, ali na kraju dana je to Barca, šampion, branitelj naslova."

Ante Grbavac je vratio Zagreb u utakmicu.

"Bio je fenomenalan, popratio nas je, dao nam je energiju, dao nam je neko ludilo kada je trebalo, fenomenalna utakmica s njegove strane."

Vi ste najbolji strijelac s devet golova.

"Dobro sam se osjećao, ne mogu reći. Stvarno dobar dan za mene, mogu biti zadovoljan svojim performansom, ali opet je gorak okus kada ne pobijediš."

Kakav je osjećaj pucati možda i najboljem vrataru današnjice Nielsenu?

"Zato smo tu da se natječemo s najboljima, da pokazujemo tko je bolji, radimo iz dana u dan, na kraju sjajan osjećaj je zabiti mu devet golova."

Je li Zagreb ušao s prevelikim respektom u utakmicu?

"I protiv Szegeda smo ušli u grču, kao da nam treba 10-ak minuta da uđemo i da dođemo na radanu temperaturu. Ali protiv Barce ti se to ne smije dogoditi, mora ti biti savršen dan."

Njegovi suigrači imali su slično razmišljanje:

"Na kraju smo se vratili, borili, došli smo na minus jedan zadnji napad. Barcelona je uvijek favorit za obranu naslova, svake godine su na Final Fouru, to je njihova realnost, a naša je da se borimo svaku utakmicu, idemo na glavu i pokušamo pobijediti", rekao je Klarica.

Zagreb u idućem kolu gostuje kod Nantesa.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Filip GlavašRK ZagrebRukometna Liga prvakaBarcelona rukomet

Ostale Vijesti