Jurica Galovic/PIXSELL
Jurica Galovic/PIXSELL

Crni niz se nastavlja: PPD Zagreb poražen od Aalborga u Ligi prvaka

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 16.09.21. | 09:08

Nastavlja se agonija hrvatskog prvaka...

Činilo se da će PPD ove sezone biti konkurentniji u elitnom društvu. Utakmica protiv Vardara u SEHA ligi je davala kakvu takvu nadu da Zagreb može i s najjačima, no izgleda da nije tako. Ružan san koji traje još od prošle sezone se nastavlja. PPD ne zna za pobjedu u Ligi prvaka još od pretprošle sezone, dugi niz sinoć je nastavljen porazom od Aalborga na domaćem parketu. Danci su se prošetali kroz metropolu i slavili rezultatom 24:34.

Obrvanova ekipa je dobro ušla u utakmicu, stvorila +2 razliku no to je manje više to od pozitivnih trendova iz ove utakmice. Povremeni blijeskovi Mandića nisu bili dovoljni da se zaustave sve bolji gosti. Ivić i Slavica na golu nisu uspjeli skupiti prijeko potrebne obrane pa se na poluvrijeme otišlo s +4 za Dance.

U nastavku utakmice negativni trendovi su se nastavili i i amplificirali, pa je tako PPD na kraju ispraćen s deset pogodaka minusa u svojoj mreži. Prošlosezonska katastrofa i nula osvojenih bodova u skupini se ne bi smjela ponoviti. No, od takvog rezultata ih spasiti može samo dobra igra u nastavku sezone.

Popravni u Ligi prvaka stiže već iduće srijede kada PPD opet gostuje, ovog puta kod Szegeda. Ni tu neće biti lako doći do bodova. Ivica Obrvan ima puno posla s ovom ekipom jer je očito razlika između domaćih i europskih izazova prevelika.



Tagovi

PPD ZagrebAalborgEHF Liga prvaka

Ostale Vijesti