Zicer do zicera u rukometnoj Bundesligi

Vrijeme Čitanja: 3min | čet. 21.09.17. | 15:12

Igra se pet utakmica šestog kola njemačkog rukometnog prvenstva.

Rukometna Bundesliga stigla je do šestog kola, u kojem nas danas očekuje pet utakmica.

Aktualni prvak, Rhein-Neckar Lowen jučer je igrao dvoboj drugog kola Lige prvaka protiv Wisle i slavio kod kuće, baš kao što smo i predvidjeli u našem jučerašnjem bet vodiču. Susret šestog kola njemačkog prvenstva protiv Lubbeckea odigrat će u nedjelju, a ostatak društva nastavlja lov na bodove.

> MELSUNGEN - FLENSBURG 1(2,90), X(9,00), 2(1,50)

Najbolje od onih koji danas igraju stoji Melsungen, koji je na drugom mjestu sa sedam bodova i samo jednim porazom ove sezone. Sa jednim bodom manje ali dva poraza slijedi Flensburg, koji danas igra baš protiv Melsungena. Njihov zadnji susret krajem prošle godine završio je remijem, a prije toga je Flensburgu pripalo tri susreta. Igraju efikasno i sa dosta golova, a prednost je na strani gostiju, koji bi trebali doći do pobjede.

Kiel je nakon pet odigranih utakmica u sezoni sakupio skromnih šest bodova, ostvarivši tri pobjede i dva poraza. Ne cvjetaju mu ruže bez našeg reprezentativca Domagoja Duvnjaka, koji se oporavlja od operacije koljena, budući da je i u Ligi prvaka startao porazom proteklog vikenda, izgubivši od PSG-a.

> WETZLAR - KIEL 1(3,30), X(10,00), 2(1,40)

Današnji domaćin ima isti broj bodova kao i Kiel, ali sa po dvije pobjede i dva remija te jedan poraz i danas će se bodovna situacija promijeniti. Prednost dajemo gostima, s nadom da se neće poskliznuti na ovom gostovanju.

Fuchse Berlin je također u krugu momčadi sa šest bodova, ali zato jer je odigrao svega tri susreta u ovoj sezoni. Ostvario je i sve tri pobjede i danas će doći do četvrte.

> FUCHSE BERLIN - BITTENFELD 1(1,10), X(12,0), 2(8,00)

Gosti imaju po dvije pobjede i dva poraza, a novi im ne gine danas jer su domaćini favoriti. Dobili su sva četiri njihova dosadašnja međusobna susreta. Posljednji u svibnju sa dva razlike, a vidjet ćemo kako će biti danas i koliko će berlinska momčad biti uvjerljiva. Igra na golove možda nije loša opcija jer je u zadnja tri susreta padalo više od 50 komada.

Imamo i susret iz donjeg dijela ljestvice. Huttenberg je pretposljednji nakon pet kola sa četiri poraza i jednim remijem, a Erlangen je 12. sa dvije pobjede i isto toliko poraza.

> ERLANGEN - HUTTENBERG 1(1,20), X(11,0), 2(5,25)

Favorit se zna, prednost je na strani domaćina, koji je slavio u četiri od pet njihovih međusobnih okršaja, a samo je jedna utakmica završila remijem. Danas ne vjerujemo da će tako biti jer je značajna razlika u kvaliteti.

I za kraj, u borbu za nove ovosezonske bodove kreću 10. i 14. momčad ljestvice. Gosti imaju pet odigranih susreta iza sebe, a domaćin tri i oba sastava imaju šarolik učinak. Lemgo će tražiti treću pobjedu, a Goppingen drugu.

> GOPPINGEN - LEMGO 1(1,20), X(11,0), 2(5,25)

U ožujku je uspješniji bio Goppingen u efikasnom susretu sa ukupno 57 golova. Razlika među njima je dva boda, a i jedni i drugi su upisali remije u posljednjem kolu, prije toga poraze. Predviđamo zanimljiv dvoboj u kojem bi domaćini mogli iskoristiti prednost domaćeg parketa.

Šesto kolo Bundeslige, raspored:

19:00 Erlangen - Huttenberg
19:00 Fuchse Berlin - Bittenfeld
19:00 Goppingen - Lemgo
19:00 Melsungen - Flensburg
19:00 Wetzlar - Kiel

(Foto: Action Images)

*** Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja ovog teksta i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE.

 


Tagovi

LemgoGöppingenHuttenbergErlangenBittenfeldFüchse BerlinWetzlarMelsungenKielFlensburgrukometna Bundesliga

Ostale Vijesti