Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Barcelona upisala i šestu pobjedu u Ligi prvaka, Zagreb posljednji u skupini

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 24.10.24. | 21:02

U drugom susretu večeri iz skupine B Kolstad je na gostovanju pobijedio Pick Szeged sa 29-27

Aktualni europski prvaci, rukometaši Barcelone upisali su i šestu pobjedu u skupini B Lige prvaka nakon što su porazili Magdeburg sa 32-26.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Katalonski rukometni velikan je već nakon prvog poluvremena imao pet razlike (16-11), a sredinom drugog dijela Barca je imala i sedam pogodaka prednosti. Na koncu je završilo +6 (32-26).

Barcu su do nove pobjede predvodili Aleix Gomez Abello s osam, te Aitor Arino Bengoechgea s pet golova, dok je na suprotnoj strani najefikasniji bio Manuel Zehnder sa šest golova.

U drugom susretu večeri iz skupine B Kolstad je na gostovanju pobijedio Pick Szeged sa 29-27.

Mađarski sastav je bolje ušao u susret, sredinom prvog dijela imao je tri gola prednosti, no gosti su do kraja poluvremena okrenuli rezultat i na odmor otišli s prednošću od jednog gola (12-11). U drugom dijelu Kolstad nije ispuštao vodstvo, a u pojedijim trenucima imao je i pet razlike. Na kraju je završilo sa +2 (29-27).

Norvežane je do druge pobjede predvodio Adrian Aalberg sa sedam golova, a sjajan je bio i Torbjorn Bergerud sa 14 obrana. Kod Pick Szegeda najefikasniji su bili hrvatski rukometaš Mario Šoštarić i Imanol Garciandia sa po devet golova. Marin Jelinić je dodao jedan pogodak.

Na ljestvici skupine B vodi Barca sa 12 bodova, Nantes ima osam, Aalborg sedam. Pick Szeged i Kielce imaju po šest bodova, Kolstad je sada na četiri, Magdeburg ima tri, a na začelju je Zagreb s dva boda.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Barcelona rukometRukometna Liga prvaka

Ostale Vijesti