Foto: Bruno Fantulin
Foto: Bruno Fantulin

Završnica nacionalne mininogometne lige Šestice u Ribniku

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 20.06.24. | 14:34

Zadnje utakmice prvog izdanja nacionalne mininogometne lige Šestice održati će se na novom mininogometnom terenu koji je nedavno dovršen

U petak 21. lipnja i subotu 22. lipnja održati će se završnica prvog izdanja nacionalne mininogometne lige – Šestice, za domaćina je odabrana Općina Ribnik, koja je ove godine izgradila novi mininogometni teren koji će, kad bude u potpunosti dovršen, zadovoljavati sve uvjete za održavanje međunarodnih manifestacija, a u drugoj fazi izgradnje uskoro će dobiti i tribine.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Ovim putem bi se zahvalio načelniku općine Ribnik, na podršci u realizaciji ove manifestacije, na njegovu inicijativu smo doveli završnicu lige ovdje, na novi teren, koji izgleda odlično. Manifestacija u Ribniku je dio naše strategije da mininogomet dovodimo u manje gradove i općine, kako bi maksimalno popularizirali ovaj sport, ali i sudjelovali u razvoju lokalnog sporta i zajednice. U ova dva dana osim utakmica lige, orgnanizirati ćemo i dječji U9 turnir kao najavu nadolazećih U9 manifestacija u budućnosti. Već sad se veselimo dolasku u Ribnik, a očekujemo zanimljive i uzbudljive utakmice s obzirom da tri kluba mogu osvojiti naslov prvaka nacionalne lige, a voditi će se i velika borba za ostala mjesta koja vode na završnicu prvenstva 2024.”, rekao nam je Bruno Alpeza, predsjednik Saveza

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

“U ime općine Ribnik, te svoje osobno, želim dobrodošlicu svim mininogometašima koji će ova dva dana boraviti u Ribniku. Veliko mi je zadovoljstvo što smo doveli ovu manifestaciju u Ribnik, te se zahvaljujem ljudima u savezu na povjerenju. Kako bi igrači imali što bolje uvjete doveli smo nove montažne svlačionice, a teren je spreman za prvu utakmicu. Očekujemo odličnu manifestaciju”, rekao je Dino Blažević, naćelnik općine Ribnik.

U igri za naslov pobjednika lige su Dinamo Zagreb, Veni Vidi Vici iz Opuzena i BT Servis iz Velike Gorice, a prvu utakmicu igraju upravo Dinamo Zagreb i Veni Vidi Vici, te će taj derbi uvelike odrediti borbu za naslov pobjednika. Veni Vidi Vici je u velikom usponu, u zadnjem kolu uz dominantnu igru protiv aktualnih prvaka Hrvatske BT Servisa, imaju velike ambicije, te će se sigurno pokušati revanširati za poraz od Dinama (2-4) na početku sezone.

Očekuje nas uzbudljiv vikend u Ribniku nakon kojega ćemo dobiti pobjednike prve sezone nacionalne mininogometne lige, kao i putnike na 14. završnicu prvenstva Hrvatske u mininogometu.



Tagovi

mininogometBruno AlpezaLiga Šestica

Ostale Vijesti