Zagrebaši oslabljeni na PSG: Obranović izgubljen do kraja sezone

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 15.04.16. | 11:14

Rukometaši PPD Zagreba zagrijavaju se za skorašnji prvi susret četvrtfinala Lige prvaka protiv PSG-a, ali pojavili su se novi problemi s ozljedama.

Prema pisanju Sportskih novosti, trener hrvatskog prvaka Veselin Vujović ostao je bez još jednog odličnog igrača. Sandro Obranović je izgubljen do kraja sezone zbog poteškoća s ramenom, koje će ipak morati operirati.

Slijedi mu mirovanje od dva i pol mjeseca, pa će se vratiti tek za sljedeću sezonu. Srednji vanjski igrač Zagreba je već ranije imao problema s ramenom, pauzirao je i dugo nije igrao pa se vratio, ali je u utakmici protiv Vardara u polufinalu SEHA lige opet stradao i sada je sezona za njega završena.

Obranović je ove sezone postigao 29 pogodaka u 12 utakmica u Ligi prvaka, a u prosjeku zabija 2,2 gola po utakmici ove sezone, računajući i Ligu prvaka i SEHA ligu.

A to nije sve. Kup utakmicu u Vidovcu propustio je Stipe Mandalinić zbog viroze te je završio na infuziji, dok se u posljednjem napadu ozlijedio Luka Raković. Problem je s kvadricepsom, ali ne bi trebalo sumnjati da će biti spreman za PSG.

Velika utakmica se bliži...

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

PPD ZagrebPSG rukometEHF Liga prvakaEHFStipe MandalinićLuka Raković

Ostale Vijesti