VIDEO: Pogledajte spektakularno hvatanje Edelmana koje je spasilo Patriotse

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 06.02.17. | 09:08

Hvatač New England Patriotsa Julian Edelman je tihi junak Super Bowla.

Sinoćnji Super Bowl otići će u povijest kao jedan od najboljih ikad odigranih zbog spektakularnog povratka New England Patriotsa u drugom poluvremenu. Patsi su osvojili svoj peti naslov u Belichick – Brady eri, a do njega su došli nadoknadivši čak 19 bodova zaostatka u zadnjoj četvrtini.

VIDEO: Najluđi Superbowl ikada - Patriotsi nadoknadili 25 razlike, Brady ušao u povijest!

Brady nakon ludog preokreta: Netko mi je ukrao dres s utakmice!

VIDEO Bradyjeva prelijepa supruga izgubila kontrolu u loži nakon Super Bowla

Iako je legendarni quarterback proglašen najkorisnijim igračem utakmice, hvatanje wide receivera Juliana Edelmana pri kraju susreta bio je ključan trenutak i ući će u povijest kao jedno od najznačajnijih u Super Bowl eri.

Hvatač Patriotsa bio je neprepoznatljivo loš tri četvrtine, ali dvije minute do isteka vremena fantastično se snašao pri hvatanju koje je New England odvuklo u produžetke. Bradyjeva lopta bila je prekratka i obrana Falconsa umalo ju je presjekla. Na trenutak je letjela bez kontrole, a prije nego što će se pasti pogodila je braniča Atlante u nogu, pa u ruku, no Edelman je uspio ostati miran i u padu, okružen s trojicom braniča, uhvatiti ju nekoliko centimetara iznad tla.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/AmkcgZmM27s" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Navijači Patriotsa dosad su pamtili famozni helmet catch, odnosno hvatanje kacigom, kad im je igrač Giantsa u Super Bowlu uhvatio loptu kacigom i uzeo naslov. Ovaj put sreća je bila na njihovoj strani, a sad im preostaje jedino – imenovati Edelmanovo hvatanje.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/cGe65YgzV_k" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

(Foto: Screenshot Youtube)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

superbowlJulian EdelmanNew England Patriots

Ostale Vijesti