Eric Bolte-USA TODAY Sports
Eric Bolte-USA TODAY Sports

VIDEO Ljutić peta nakon prve vožnje veleslaloma!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 03.12.23. | 18:40

Druga hrvatska predstavnica Leona Popović nije se uspjela plasirati u drugu vožnju

Slovakinja Petra Vlhova vodeća je nakon prve vožnje veleslaloma skijašica za Svjetski kup koji se vozi u kanadskom Tremblantu, dok 19-godišnja hrvatska reprezentativka Zrinka Ljutić zauzima odlično peto mjesto sa 1.01 sekundom zaostatka.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Vlhova, koja je u subotu na istoj stazi u istoj disciplini zauzela drugo mjesto iza Talijanke Federice Brignone, prvu je nedjeljnu postavu svladala za 1:06.46 minuta, pet stotinki brže od druge Amerikanke Mikaele Shiffrin, a 29 stotinki od treće Švicarke Lare Gut-Behrami, trenutačno vodeće veleslalomašice svijeta. 

Uz spomenutu trojku, brža od Ljutić bila je još samo Talijanka Marta Bassino i to za samo šest stotinki, dok je subotnja pobjednica Brignone šesta sa 21 stotinkom slabijim vremenom od Ljutić.

Ljutić je u prva tri ovosezonska veleslaloma bila jednom 13. i dva puta 14. i to su joj najbolji plasmani u karijeri u ovoj disciplini, a kasnije večeras ima odličnu priliku nadmašiti ih.

Druga hrvatska predstavnica Leona Popović nije se uspjela plasirati u drugu vožnju, ona je s posljednjim startnim brojem 61 zauzela 49. mjesto sa 4.55 sekundi slabijim vremenom od Vlhove, dok još je plasman u drugu vožnju izmaknuo za 1.98 sekundi.

Video prve vožnje Zrinke Ljutić pogledajte OVDJE (HRT)

Druga vožnja na programu je od 20.15 sati.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


(Hina)


Tagovi

Zrinka LjutićSkijanjesvjetski kup u skijanjuVeleslalomPetra Vlhova

Ostale Vijesti