VIDEO: Ivančević nakon sjajnog početka nesretno pala i ostala bez finala

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 28.08.15. | 14:43

Hrvatska atletičarka Andrea Ivančević nije se uspjela plasirati u finale utrke na sto metara s preponama na Svjetskom prvenstvu u Pekingu.

Ivančević je odlično krenula u polufinalu, bila je uz bok pobjednici skupine i braniteljici naslova Amerikanki Brianni Rollins te je da je izdržala do kraja, mogla do finala, no skupo ju je koštala pogreška na predzadnjoj prepreci.

Izgubila je ravnotežu, svladala posljednju preponu i onda pala. U suzama je završila svoj nastup jer je imala sjajnu priliku za mjesto u finale. Do pogreške je držala drugo mjestu koje je vodilo u poslijepodnevno finale i bila je blizu toga da sruši hrvatski rekord.

Najbrža u njezinoj polufinalnoj skupini bila je Rollins s vremenom 12,71 sekundu, a drugo mjesto i plasman u finale osigurala je Jamajčanka Shermaine Williams sa 12,86. To je samo stotinku sekunde brže od hrvatskog rekorda kojeg je Ivančević postavila u srpnju u Szekesfehervaru, a u jučerašnjim kvalifikacijama je bila samo stotinku sporija i imala je ukupno deveto vrijeme.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Andrea IvančevićAtletikaOstali sportoviSvjetsko prvenstvo u atletici

Ostale Vijesti