Ivana Ivanovic/PIXSELL
Ivana Ivanovic/PIXSELL

Velik neuspjeh Juga u Gružu, nakon 21 godine neće igrati Ligu prvaka

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 15.09.24. | 16:26

Težak udarac za viceprvaka Hrvatske

Vaterpolisti Jug Adriatic osiguranja prvi put nakon sezone 2003/04. neće igrati Ligu prvaka, već svoj europski put nastavljaju u Eurokupu u kojem će braniti naslov.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

U posljednjem kolu dubrovačkog turnira, Jadran iz Herceg Novog je pobijedio Barcelonu 14-10 potvrdivši prvo mjesto u skupini koje vodi u elitni rang natjecanja.

Jadran je tako okončao natjecanje sa četiri pobjede i razlikom pogodaka 78-33 osvojivši prvo mjesto u skupini.

Nakon što je Jug u petak izgubio od Jadrana sa 12-14, Dubrovčani su u zadnjem kolu priželjkivali Jadranov kiks i slavlje Barcelone, ali to se nije dogodilo. Momčad iz Herceg Novog je mirno odradila posao osvojivši bodove.

Dubrovčani su u zadnjem kolu zaključili turnir pobjedom 24-1 protiv Banja Luke sa 24-1.

Stjepan Brajović je zabio pet, a Mauro Prkoča i Ivuša Burđelez po četiri gola. Jedini pogodak na suprotnoj strani postigao je Srđan Stevandić.

Jadran HN je prvi sa 12 bodova, Jug AO na drugoj poziciji ima 9 bodova, Barcelona 6, Dinamo Bukurešt tri boda, a Banja Luka je ostala bez bodova.

Jadran HN je izborio plasman u Ligu prvaka, a igrat će u skupini sa Barcelonetom, Marseilleom i Vasasom. Jugaši se okreću kvalifikacijama za skupinu Eurokupa već krajem ovog mjeseca, a u ponedjeljak, 16. rujna, doznat će suparnike.

Večeras će Ligu prvaka pokušati izboriti Mladost koju u Kragujevcu očekuje susret zadnjeg kola B skupine protiv domaćina.

Uoči zadnjeg kola Radnički ima šest bodova, a Mladost i mađarski BVSC po tri boda, dok je na začelju Vouliagmeni bez bodova.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

Jug AOJug COJugvaterpoloJadran Herceg Novi

Ostale Vijesti