Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Vaterpolisti šibenskog Solarisa slavili kod Primorja nakon raspucavanja

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 11.10.24. | 22:09

U osnovnom dijelu utakmice strijelce Solarisa predvodio je Antonio Petković s pet pogodaka, a po tri su postigli Duje Akrap i Roko Pelicarić. Za Primorje je Marin Dašić postigao pet golova, a Fabio Crippa četiri

Vaterpolisti šibenskog Solarisa pobijedili su na gostovanju kod Primorja EB sa 21-20 (4-4, 4-6, 2-3, 5-2, 6-5) boljim izvođenjem peteraca i tako nanijeli drugi uzastopni poraz riječkim vaterpolistima u Regionalnoj ligi.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Domaća momčad pod vodstvom Igora Hinića ušla je u zadnju četvrtinu s tri gola prednosti (13-10), ali su efikasni Šibenčani uspjeli u posljednjih osam minuta dostići Primorje, a strijelac gola za 15-15 bio je Antonio Petković devet sekundi prije kraja osnovnog dijela utakmice.

U raspucavanju s pet metara prva petorica izvođača su bili precizni, da bi kod rezultata 20-20 domaći vratar Mauro Ivan Čubranić obranio šut Roka Pelicarića. Marin Dašić je mogao donijeti pobjedu Primorju, ali je promašio gol. U sljedećoj seriji je Eugen Koprčina bio precizan za Solaris, dok je na drugoj strani Fabio Crippa promašio.

U osnovnom dijelu utakmice strijelce Solarisa predvodio je Antonio Petković s pet pogodaka, a po tri su postigli Duje Akrap i Roko Pelicarić. Za Primorje je Marin Dašić postigao pet golova, a Fabio Crippa četiri.

Solaris je s dva osvojena boda došao do njih pet iz tri nastupa i privremeno je na trećem mjestu. Dubrovački Jug ima maksimalnih šest bodova iz dva nastupa, a drugi je Novi Beograd s pet bodova iz dvije utakmice. Na četvrtom mjestu je splitski Jadran sa četiri boda iz dva nastupa, a toliko ih ima i Radnički iz Kragujevca.

Primorje je na osmom mjestu s tri boda iz tri nastupa.

U subotu su na rasporedu preostale utakmice 3. kola: Jug Adriatic osiguranje - Novi Beograd (17.15 sati), Jadran HN - Valis Vega (17.50), Radnički - Mladost (19.00), Jadran ST - Primorac (19.00) i Crvena zvezda - Šabac (20.00).

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

PrimorjePrimorje EBVK PrimorjeSolaris

Ostale Vijesti