Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Vaterpolisti Barcelone teško do pobjede nad Solarisom

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 03.11.23. | 17:54

Sjajan otpor Šibenčana

Vaterpolisti Barcelone teško su na svom plivalištu s 8-7 svladali šibenski Solaris u trećem kolu Eurokupa, nanijevši hrvatskoj momčadi treći poraz zaredom.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Šibenčani su bolje ušli u susret pa ih je Roko Akrap doveo u vodstvo iz prve situacije s igračem više, a onda je i Roko Pelicarić s dva gola zaključio prvu četvrtinu uz prednost od 3-1, gdje je jedini pogodak za Katalonce postigao Marc Valls. Pelicarić je u nastavku povisio vodstvo, ali je Barcelona stigla do izjednačenja 4-4 preciznim udarcima Pola Prata i Vallsa.

Pa ipak, Solaris je i nakon druge četvrtine ostao u prednosti od 5-4 jer je Akrap zabio gol 49 sekundi prije njenog isteka. Barcelona je u trećoj četvrtini preokrenula rezultat u svoju korist od 5-6, no Solaris je također odgovorio s dva uzastopna pogotka Paola Jakovčevića i Pelicarića zaključivši tu dionicu uz vodstvo od 7-6. U zadnjoj četvrtini su domaćini zabili dva gola, a Šibenčani niti jedan, pa je Barcelona slavila sa 8-7.

Tom je pobjedom ostala na prvom mjestu u skupini A jer je u drugom susretu te skupine francuski Tourcing s 14-11 bio bolji od talijanskog Telimar Palerma.

Tri kola prije kraja Barcelona ima 6 bodova, baš kao i Tourcing te Telimar Palermo, ali bolju gol razliku. Solaris je na začelju bez bodova.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

vaterpoloSolaris

Ostale Vijesti