Tucak objavio popis, Sukno ide na SP!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 14.07.17. | 16:09

Situacija oko Sukna bila je presudna za hrvatske ambicije.

Prvu utakmicu naša reprezentacija igra već u ponedjeljak od 18:50 sati protiv SAD-a, u srijedu igramo protiv Rusije, a u petak protiv Japana. Te dvije utakmice bit će igrane u terminu od 13:30 sati. Jasno, očekuje se prolaz skupine bez većih problema pa onda pohod na medalje.

˝U ponedjeljak za nas počinje Svjetsko prvenstvo, kada igramo prvu utakmicu s Amerikancima, jakom momčadi, no smatram da smo favoriti i da smo kvalitetniji. Međutim, očekuje nas da to još potvrdimo i u bazenu. Želja nam je da s prvom utakmicom dobro otvorimo turnir, te da se time počnemo dizati iz utakmice u utakmicu i budemo sve bolji i bolji. U četvrtfinale bismo tako ušli u optimalnoj formi, uigrani i puni samopouzdanja. Međutim već prva utakmica turnira neće biti laka, no nadam se pobjedi. Atmosfera u ekipi je već zadnjih par godina na visokom nivou, pa tako i ove godine, svi se poštujemo i cijenimo, te mislim da je ovih 13 izabranih zaista 13 najboljih u ovom trenutku, te da će oni predstaviti Hrvatsku u najboljem mogućem svijetlu˝ - izjavio je kapetan hrvatske reprezentacije, Sandro Sukno.

S njim je Hrvatska jedna druga ekipa jer radi se o ponajboljem igraču svijeta koji donosi dimenziju više u našu igru i strašno je važno što ga Tucak ima na raspolaganju. U nastavku donosimo popis reprezentativaca koji putuju u Budimpeštu.

Igrači: Marko Bijač, Ivan Marcelić, Marko Macan, Loren Fatović, Luka Lončar, Maro Joković, Ivan Buljubašić, Ante Vukičević, Andro Bušlje, Sandro Sukno, Ivan Krapić, Anđelo Šetka, Javier Garcia

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Hrvatska vaterpolska reprezentacijaSandro Sukno

Ostale Vijesti