Grgo Jelavic/PIXSELL
Grgo Jelavic/PIXSELL

Tucak: "Ne mogu vjerovati suci ne vide udarac u lice pa onda moram glumiti luđaka"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 08.01.24. | 22:09

U četvrtfinalu nas čeka bolja momčad iz susreta Grčke i Nizozemske

Nakon poraza od Crne Gore, izbornik Tucak nije krio da je razočaran završetkom utakmice.

"Žao mi je što nismo uzeli oba boda na kraju, bio bi to lakši put, ali dobro. Prvi cilj, direktno smo u četvrtfinalu, to smo ostvariti. Ali ostaje žal jer smo imali brutality i sve u svojim rukama, ali ono pravo tek počinje. I da smo bili prvi, isti scenarij, nešto teži protivnik, ali ako želiš biti prvi moraš sve pobijediti", rekao je Tucak za HRT.

U četvrtfinalu nas čeka bolja momčad iz susreta Grčke i Nizozemske.

"Moramo ići dalje, cilj sigurno nije nešto žaliti. Cilj je u Zagrebu otići do kraja ako je moguće, a ponavljam, prvi cilj je ostvaren. Teži protivnik nego što bi bila Gruzija ili Rumunjska", dodao je izbornik.

Vladan Spaić je u nos pogodio Biljaku te zaradio isključenje bez mogućnosti zamjene, što je omogućilo Hrvatskoj da u posljednjim minutama bude s igračem više, ali i to su suci teško priznali.

"Ne mogu vjerovati da dva suca ne vide i da tek nakon moje intervencije gdje moram glumiti luđaka ne vide očiti udarac u glavu. Promašili smo peterac pa je odmah išlo isključenje na suprotnoj strani nakon pet sekundi, dobro. Da se razumijemo, sami smo krivi, ali idemo dalje. Vidjet ćemo tko nas čeka u četvrtfinalu, imamo vremena da se adaptiramo, čekaju nas tri utakmice u Zagrebu. Ne četiri, nego tri, to je ono što je bitno."

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

grčka vaterpolska reprezentacijaHrvatska vaterpolska reprezentacijaEuropsko prvenstvo u vaterpolu

Ostale Vijesti