Facebook
Facebook

Torcida slavi 40. rođendan protiv Futsal Dinama na Gripama

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 18.01.24. | 09:27

Klub je nastao iz navijačke skupine Hajduka, ima bogatu povijest

Malonogometni klub Torcida iz Splita napunio je 40 godina postojanja koje će proslaviti na poseban način prije utakmice s Futsal Dinamo koja se igra u petak u 18.15 sati na Gripama.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Klub je nastao iz navijačkih redova, a od samih početaka tu je današnji predsjednik Marijo Grubić Kula koji nam je rekao:

„Treba naglasiti da je ideja potekla od navijača, ponosni smo na ovaj jubilej i spremamo feštu. Ulaznice za malu dvoranu na Gripama su rasprodane, bit će i stajanja, atmosfera će podsjećati na onu sa Stare plinare. Imat ćemo svečanost, dolaze nam veterani Hajduka među kojima će biti i Aljoša Asanović, nadamo se pravoj fešti, a iako su gosti favoriti nećemo skinuti gaće“, poručio je Grubić.

Ovo im je treća godina u Prvoj ligi, postižu dobre rezultate i nadaju se da će Hajduk biti prvak, jer su i nastali iz navijačke baze splitskog nogometnog diva. Najveći uspjeh im je finale iz 2005. godine kada je Hajduk posljednji put bio prvak, a oni igrali finale. Osnovani su u biti 1983. u prosincu, no kako je ovo prva domaća utakmica od tada, feštu planiraju protiv Futsal Dinama.

Klub je komunicirao i svojim protivnicima da će biti fešta u Splitu.

„Ovo je poseban trenutak za naš klub, a želimo ga proslaviti uz prigodne svečanosti i dodjele. Program će uključivati posebne nagrade i priznanja za naše stare igrače i funkcionere kluba, koji su bili dio naše povijesti od 1983. godine do danas. Ova proslava bit će održana prije početka utakmice ineće utjecati na same igrače ni na tijek utakmice. Želimo istaknuti da će sami akteri utakmice imati poseban izlazak na teren, koji će biti popraćen atraktivnim light showom. Vjerujemo da će ova proslava dodati posebnu atmosferu utakmici i biti za slavljenje bogate povijesti našeg kluba.“, napisali su.

Futsal Dinamo se nada da će im pokvariti feštu, to su poslali u odgovoru na mail oko organizacije i objavili na službenoj stranici, ali kao što Grubić kaže, Torcida se neće predati. (dku)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

MNK TorcidaFutsal Dinamorođendan

Ostale Vijesti