Bjorn Larsson Rosvall/TT News Agency via REUTERS
Bjorn Larsson Rosvall/TT News Agency via REUTERS

Tome se malo tko Nadal: Borges do premijernog naslova

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 21.07.24. | 16:34

Portugalac je nakon jednog sata i 28 minuta igre slavio protiv vidno umornog 38-godišnjeg Nadala, koji je u polufinalu nakon velike borbe pobijedio Duju Ajdukovića

Portugalski tenisač Nuno Borges osvojio je svoj premijerni naslov na ATP turniru u švedskom Baastadu, nakon što je u finalu svladao Španjolca Rafaela Nadala s 6-3, 6-2. 

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Borges, 51. tenisač svijeta stigao do pobjede nakon jednog sata i 28 minuta igre protiv vidno umornog 38-godišnjeg Nadala, koji je u polufinalu nakon velike borbe pobijedio Duju Ajdukovića. Portugalac je pet puta oduzeo servis Španjolcu, dopustivši mu dva breaka na drugoj strani.

Bjorn Larsson Rosvall/TT News Agency via REUTERSBjorn Larsson Rosvall/TT News Agency via REUTERS

Nadal je igrao finale ATP turnira prvi put nakon Roland Garrosa 2022., gdje je podigao trofej nakon što je slomio Caspera Ruuda sa 6-3, 6-3, 6-0. Legendarnom Španjolcu sada predstoje Olimpijske igre, na svoji omiljenim terenima Roland Garrosa. 

U Parizu će igrati i u singlu i u paru u paru s trenutnom superzvijezdom Carlosom Alcarazom. Rafa je već osvojio zlatnu medalju u obje discipline, u Pekingu 2008. i Rio de Janeiru 2016. godine.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


(Hina)



Tagovi

Nuno BorgesRafael NadalTenisATP BastadDuje Ajduković

Ostale Vijesti