HJS
HJS

Svjetska džudo turneja vratila se u zagrebačku Arenu: Puljiz i Topolovec u finalnom bloku

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 13.09.24. | 17:18

Prije finalnog bloka, Hrvatski judo savez uručit će priznanja izvanrednim pojedincima koji su pokazali izuzetnu vještinu, predanost i ustrajnost u judo sportu

Hrvatska džudašica Ana Puljiz plasirala se u finale kategorije do 57 kg na 11. izdanju IJF Grand Prix-a koji se održava u zagrebačkoj Areni.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Svjetska džudo turneja vratila se u zagrebačku Arenu. Jedanaesto izdanje IJF Grand Prix-a nije moglo bolje započeti, a za to su se pobrinule Ana Viktorija Puljiz (JK Solin) i Tihea Topolovec  (AJK Mladost Zagreb) u kategoriji -57kg.

Mlada 22-godišnja Solinjanka se u svom prvom nastupu u kategoriji do 57kg plasirala u finale u kojem će se za zlato boriti protiv ovogodišnje osvajačice pariškog Grand Slama Francuskinje Faize Mokdar.

U preliminarnim borbama Puljiz je upisala čak četiri pobjede. Bolja je bila protiv Mađarice Kitti Kovacs, Nizozemke Pleuni Cornelisse, Brazilke Beatriz Comanche, te Kosovarke Flaxe Loxhe.

Tihea Topolovec (26) je pak izborila borbu za broncu u istoj kategoriji, a borit će se protiv Loxhe koju je ranije savladala Puljiz.

Zagrepčanka je ranije upisala dvije pobjede i poraz. Bolja je bila od Finkinje Pihle Matikainen i Slovenke Nike Tomc, dok je poražena od Francuskinje Marthe Fawaz. Finalni blok započinje u 17.00h.

Prije finalnog bloka, Hrvatski judo savez uručit će priznanja izvanrednim pojedincima koji su pokazali izuzetnu vještinu, predanost i ustrajnost u judo sportu.

Priznanja će biti uručena Marijani Mišković Hasanbegović, Tomislavu Marijanoviću, Dominiku Družeti, Karli Prodan, Ani Viktoriji Puljiz, Lari Cvjetko, te olimpijskoj pobjednici Barbari Matić.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

borilački sportoviAna Viktorija PuljizHrvatski judo savezjudo

Ostale Vijesti