Štefanje na Kutiji: Tri favorita i utakmica koja može na obje strane

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 26.12.18. | 13:40

Germania Sport kladionica izbacila je tečajeve za četvrtfinale najpoznatijeg malonogometnog turnira u zemlji.

Među četiri preostala para na Štefanje, tri su izrazita favorita, Dobermann, po mnogima jedna od najjačih malonogometnih družina ikad sastavljenih na ovim prostorima, Cvjetno, lanjski osvajač koji se ponovo vratio s igračima Futsal Dinama, još malo se pojačao i ponovo prijeti, te iskusni BigBang nekadašnji finalist Kutije, koji je i ove godine nakrcan iskusnim imenima. Najteže će biti pronaći pobjednika u susretu Tupek Auta i Dribbling Sport Bara.

Pizzeria Stari Zagreb – Dobermann

Pizzeria Stari Zagreb prije dvije godine osvojila je naslov pobijedivši MNK Cvjetno Polikliniku Milojević u finalu, ali iz te momčadi više nema gotovo nikog. Okosnica tadašnjeg osvajača danas je u drugim momčadima… Ovdje prednost dajemo Dobermannu koji u svojim redovima ima praktički malonogometni Dream Team, tri slovenska reprezentativca, dva srpska pojačani najboljim hrvatskim reprezentativcem Darijom Marinovićem svakako su družina za svaki respekt.

MNK Cvjetno Poliklinka Milojević – Quatro Leones

Branitelj naslova ništa nije prepustio slučaju i ove godine došao je još jači. Okosnicu koju sačinjavaju igrači Futsal Dinama pojačali su s najboljim strijelcem prošlogodišnje Kutije, Kristijanom Lovrićem iz HNK Gorice i izgledaju odlično u uvodne tri utakmice. U 2. kolu zabili su pet komada svojim suparnicima, u drugom šest, a u trećem čak sedam. Quattro Leones ima na golu Kristijana Kahlinu iz Gorice i zaslužuje svaki respekt što je dogurao ovako daleko, ali Cvjetno je ipak favorit.

BigBang – Tropicana

Neugodna momčad iz Dubrave BigBang noćna mora je svim suparnicima. Momčad je spoj prekaljenih malonogometaša i igrača futsala pojačana veliko nogometašima, a ove godine su došli u nešto mlađem sastavu. To se ne odnosi na poziciju među vratnicama, koju još uvijek drži legendarni Mario Švigir, koji iako u poznijim nogometnim godinama i dalje slovi za jednog od najboljih čuvara mreže na turniru – dokazao je to i u osmini finala. Sidrun im je Jerko Leko, koji je nogometnu karijeru na velikom terenu možda proveo kao zadnji vezni, ali na parketu je itekako opasna devetka.

Tupek Auto – Dribbling Sport Bar

Blagu prednost dajemo Tupek Autu jer je na putu do Štefanja izbacio lanjskog finalista, makarski Biberon. Momčad im je kombinacija malog i velikog nogometa s nekoliko iskusnih imena koja u svojem životopisu imaju naslov na Kutiji. Iz momčadi Dribbling Sport Bara izdvajamo bivšeg Dinamovog stopera Tomislava Barbarića. Nismo im davali puno šanse na startu turnira, ali sve su iznenadili plasmanom među osam izbacivši putem odličnu malonogometnu škvadru Playbox – mr. Jack za koju igraju mlade nade Futsal Dinama.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

mali nogometFutsalOstali sportoviKutija šibica

Ostale Vijesti