Srpski izbornik protiv sudaca: Iz dana u dan, iz godine u godinu, ja ne znam pravila ove igre

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 28.07.17. | 11:01

Srpski vaterpolisti poraz nisu shvatili tragično.

Izbornik Srbije Dejan Savić sportski je poslije utakmice čestitao Hrvatima na pobjedi, ali i indirektno 'pecnuo' suce, nagovijestivši da nije zadovoljan kako su sinoć odradili posao.

"Čestitam Hrvatskoj na zasluženoj pobjedi. Fizički su nas nadjačali. Loše smo se branili s igračem manje. Ali iz dana u dan, iz godine u godinu, ja ne znam pravila ove igre", kratak je bio Savić.

Andrija Prlainović postigao je više od pola golova Srbije. Nedovoljno za nešto više od poraza.

"Nismo bili na nivou u obrani. Bilo je lakih golova koliko hoćeš, sigurno pet-šest. Ostavljali smo ih u šansama odakle ne mogu promašiti. To je glavni razlog poraza. Zaslužili su, stalno su tu, svaka im čast na igri. Sinoć su bili bolji. Moja igra je potpuno nebitna sada. Nije ovo tragično".

Ovaj poraz tragično ne shvaća ni Duško Pijetlović.

"Očekivano je bilo da jednom padnemo. Nismo se nadali, nadali smo se osvajanju turnira. Pad je logičan, ali ovdje nismo 'ispoštovali' golmane koji su ispaštali za naše odluke u obrani. Vjerujem i nadam se trećem mjestu".

Pad je nešto što se očekivalo i što je normalno i za Filipa Filipovića.

"Naravno, to je sport. Momčad Hrvatske je sastavljena od izvanrednih igrača, koji imaju fantastičnu individualnu kvalitetu. Zaista su unaprijedili igru od Olimpijskih igara u Riju, ono što mi prestaje je da im čestitam na plasmanu u finale. Nama preostaje da damo sve od sebe i da osvojimo brončanu medalju".

(Foto: Pixsell)


Tagovi

srpska vaterpolska reprezentacijaSvjetsko prvenstvo u vaterpoluvaterpolo

Ostale Vijesti