Spust u Lake Louiseu vozi samo Zrnčić-Dim

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 28.11.15. | 11:38

Skijaši u kanadskom Lake Louiseu ovog vikenda voze brze discipline, prvi put u novoj sezoni. Danas je na rasporedu spust, a sutra superveleslalom.

Natko Zrnčić-Dim u današnjoj će utrci spusta biti naš jedini predstavnik i ima startni broj 47. Zrnčić-Dim je na trećem, posljednjem službenom treningu jučer bio i najbrži od hrvatskih skijaša. Zauzeo je 42. mjesto sa tri sekunde i 27 stotinki zaostatka za najbržim Norvežaninom Kjetilom Jansrudom.

Ivica Kostelić je bio 62. sa četiri sekunde i 35 stotinki lošijim vremenom od Jansruda, a Max Ullrich 66. u konkurenciji 71 skijaša koliko ih je stiglo do cilja, sa zaostatkom od četiri sekunde i 95 stotinki.

Norvežani Jansrud i Aksel Lund Svindal zauzeli su prvo i drugo mjesto i na posljednjem treningu. Jansrud je u odnosu na dan ranije, svoje najbrže vrijeme popravio za dodatnih sekundu i 25 stotinki, a Svindal je od njega bio sporiji za 35 stotinku, a trećeplasirani Francuz Guillermo Fayed 51 stotinku sekundi.

Za start današnje utrke koja je u Lake Louisu na rasporedu od 19.30 po srednjoeuropskom vremenu, prijavljena su 62 skijaša iz 15 zemalja. Staza 'Men’s Olympic/East Summit' za spust kreće s 2.516, cilj joj je na 1.690 metara nadmorske visine, a duga je 3.103 metra.

Sutra skijaši u Lake Louisu voze superveleslalom.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Natko Zrnčić-DimSkijanjeOstali sportoviSvjetski kup

Ostale Vijesti