Službeno: Tom Brady potpisao za novu momčad (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 20.03.20. | 13:43

Čekali smo službenu potvrdu, a sad smo ju i dobili

Legendarni QB New England Patriotsa nakon 20 godina provedenih u momčadi s kojom je stigao do šest naslova prvaka odlučio se na potez o kojem je brujala sportska javnost diljem svijeta, ali su svi nekako potajno vjerovali kako će do kraja ostati vjeran svojim Patsima.

To se ipak nije dogodilo, a da će otići iz momčadi sazanalo se prije dva dana kada su to na svojim službenim stranicama objavili sam klub, NFL liga, a i sam Tom Brady na svojim društvenim mrežama.

Nakaon dana zatišja pojavila se informacija kako se Brady odlučio gdje će nastaviti karijeru, ali jasno još uvijek nije bilo potpisa. Navodno je bio na vagi između Buccaneersa i Chargersa, a on se ipak odlučio za prvu opciju, o čemu ste već mogli čitati na Germanijaku:

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGermanijak%2Fposts%2F2497785410327745&width=500" width="500" height="510" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Službenu potvrdu da je Brady novi igrač Tampe dobili smo danas, a sve je odradio sam igrač koji je na svojim društvenim mrežama objavio slike kako potpisuje ugovor za svoju novu momčad.

Najnovije vijesti govore kako će za godinu dana zaraditi, jasno, samo od kluba, 20 milijuna dolara, a ugovor se može produljiti ukoliko obje strane budu zadovoljne.

Za kraj dodajemo kako je Bradyju ovo tek drugi klub u nevjerojatno bogatoj i uspješnoj karijeri, a u NFL je stigao davne 2000. godine kao 199. izbor drafta.

 

 

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Tampa Bay BuccaneersNFLTom Brady

Ostale Vijesti