Šapovalov s 3:0 izjednačio u Osijeku

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 02.02.18. | 18:56

Galović je imao 0/8 na break loptama.

Šapovalov je napravio break odmah u prvom servis gemu Galovića i to je usmjerilo ostatak seta. Naš je tenisač imao priliku za rebreak u idućem gemu, međutim ne koristi tri vezane break lopte. Do kraja prve dionice jedan i drugi su zadržavali servis bez većih problema.

I u drugom setu Kanađaninu je jedan break bio dovoljan za osvajanje istog. Šapovalov nije iskoristio četiri break prilike u prvom, Galović dvije u četvrtom i do 4:4 nismo vidjeli niti jedan break. Kanadski prvi reket koristi slabiji servis gem našeg tenisača i mirno je odservirao za 2:0 u setovima.

Servisi funkcioniraju na početku trećeg seta, ali opet naš tenisač popušta u četvrtom gemu. Šapovalov još jednom oduzima servis Galoviću kod 2:4, naš tenisač ne koristi nove break prilike i priči je bio kraj.

Ne može se reći da Galović nije imao prilika, međutim nije iskoristio niti jednu od osam prilika za obrat dok je Šapovalov četiri puta oduzimao servis našem tenisaču. Kanađanin je bio bolji u svim statističkim parametrima i zasluženo slavio u drugom meču dana.

Sutra je na rasporedu meč parova, a nakon 1:1 prvog dana lako je moguće da će se Čilić zaigrati s Dodigom. 

Davis Cup Hrvatska – Kanada, 2. meč:

V. Galović – D. Šapovalov 4:6, 4:6, 2:6

 

(FOTO: Pixsell)


Tagovi

Davis Cuphrvatska davis cup reprezentacijaViktor Galović

Ostale Vijesti