REUTERS/Paul Childs
REUTERS/Paul Childs

Sabaljenka se povukla s Wimbledona

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 01.07.24. | 14:26

S Wimbledona se u ponedjeljak zbog bolesti povukla i 22. nositeljica Ruskinja Jekaterina Aleksandrova i to uoči meča prvog kola s Emmom Raducanu

Treća nositeljica bjeloruska tenisačica Arina Sabaljenka povukla se s Grand Slam turnira u Wimbledonu malo prije svog prvog meča u ponedjeljak zbog ozljede ramena, objavili su organizatori.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Bjeloruskinju, koja je u prvom kolu trebala igrati s američkom tenisačicom Eminom Bektaš, u ždrijebu je zamijenila sretna gubitnica Erika Andrejeva.

Sabaljenka, koja je ove godine pretrpjela ozljedu donjeg dijela leđa i borila se s bolešću na Roland Garrosu, zadobila je ozljedu prošli mjesec na turniru u Berlinu.

S Wimbledona se u ponedjeljak zbog bolesti povukla i 22. nositeljica Ruskinja Jekaterina Aleksandrova i to uoči meča prvog kola s Emmom Raducanu.

Rusku tenisačicu, koja je prošle godine stigla do četvrtog kola u Wimbledonu, zamijenila je sretna gubitnica Renata Zarazua iz Meksika.

Britanska nada Raducanu, 21, propustila je Wimbledon prošle godine nakon operacije ruku i gležnja. Pobjednica US Opena iz 2021. nikada nije prošla dalje od četvrtog kola svog domaćeg Grand Slama.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


(Hina)



Tagovi

Arina SabaljenkaTenisWimbledon

Ostale Vijesti