Rodeš: Gledat ćete nas u narednih deset godina, možemo napraviti velike stvari

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 06.01.19. | 17:31

Tri Hrvata su bila među 20 najboljih na sljemenskoj utrci.

Muška slalomska utrka na Sljemenu obradovala je sve domaće ljubitelje skijanja. Marcel Hirscher je po peti put pobijedio na zagrebačkoj utrci, ali veliku stvar su napravila tri hrvatska skijaša koja su ostvarila plasman među 20 najboljih.

Istok Rodeš je osvojio 7. mjesto te tako izjednačio svoj najbolji rezultat karijere.

„Drago mi je da sam uspio ponoviti Madonnu, naročito na Sljemenu. No, prije svega moramo biti ponosni na ovu ekipu koju imamo i koja može jako puno. Mislim da u narednih deset godina ćete nas gledati i možemo napraviti velike stvari“, rekao je Rodeš za HRT te dodao:

„Bilo je i pritiska, dao sam sve od sebe. Može i bolje, ali trebamo biti zadovoljni i nastaviti u ovom smjeru.“

Matej Vidović nije bio u potpunosti zadovoljan iako je zauzeo jako dobro 15. mjesto.

„Treba napraviti analizu zašto je u prvom dijelu otišlo jako puno vremena, no definitivno vrhunski rezultat na kraju. Jučer sam rekao da će biti uspjeh druga vožnja, moram biti zadovoljan s ovim. Bila je dobra vožnja, par greškica, ali vrijeme nije bilo u skladu s osjećajem.“

Elias Kolega je bio najbolji u prvoj vožnji, ali je na kraju završio na 20. mjestu.

„Rekao sam sebi da ću probati gas koliko mogu, ali dobro je završilo - 20. mjesto. Tako da je to moj najbolji rezultat u Svjetskom kupu. Moglo je biti bolje, ali i lošije, no zadovoljan sam s današnjim danom“, istaknuo je Kolega za HRT.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Istok RodešMatej VidovićElias KolegaSkijanjeSnježna kraljica

Ostale Vijesti