REUTERS/Loren Elliott
REUTERS/Loren Elliott

Reakcije na razlaz Gorana i Novaka: "Nitko se ne može mjeriti sa splitskim trenerom i njegovim uspjehom s Đokovićem, ali došlo je vrijeme za promjenu"

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 27.03.24. | 12:04

Svjetski mediji popratili su rastanak Hrvata i Srbina

Dosta je glasno u svjetskim sportskim medijima odjeknula vijest o razilaženju Gorana Ivaniševića i Novaka Đokovića. Iznenađenja ne nedostaje niti kod njih, a malotko je mogao znati da će plodna suradnja doći svome kraju ovako naprasno. Ili je to samo na van tako, a realnost je da se ovako nešto kuhalo već neko vrijeme, a intenziviralo se u posljednja tri mjeseca u kojima Novak igra slabije no inače…

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kako god, razlaz Ivaniševića i Đokovića je prilično popraćen, pa tako Marca piše:

„Vjerojatno se nitko ne može mjeriti sa splitskim trenerom i njegovim uspjehom s Đokovićem. Marijan Vajda i Goran je bio pobjednički duo par excellance, unatoč činjenici da su u Novakovom kutu ranije bili veličine poput Andrea Agassija i Boris Beckera“, piše Marca, pa dodaje:

„Đoković je s Ivaniševićem u svom kutu ispisao povijest, ali sada je osjetio da je vrijeme za promjenu. Nakon 12 Grand Slamova i zahtjevne utrke za poziciju najboljeg u povijesti“.

I talijanska Gazzetta dello Sport donosi priču o Hrvatsu i Srbinu, no Talijane ponajviše zanima tko će zasjesti na Ivaniševićevo mjesto.

„Senzacija: Novak Đoković i Goran Ivanišević su se razišli. Kraj je to suradnje svjetskog broja 1 i Hrvata. No što sada? Nole će se na teren vratiti 8. travnja u Monte Carlu, no pitanje je tko će sjediti u njegovom kutu“. (pz)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Goran IvaniševićNovak Đoković

Ostale Vijesti