Raspad dinastije: Patsi trejdali Gronkowskog!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 22.04.20. | 09:42

Iza sebe ima tri Superbowla, a sada će sa svojim velikim prijateljem krenuti u napad i po peti...

Naime, aktualni prvaci New England Patriotsi trejdali su Roba Gronkowskog, jednog od najvećih „tight endova“ koji su ikada igrali u NFL-u.

Popularni Gronk odlazi kod svojeg velikog prijatelja Toma Bradyja u Tampa Bay Buccaneerse

„Rekao mi je da se odlično osjeća“, govori Drew Rosenhaus, Gronkov agent:

„Sve fizičke testove je prošao kao od šale, jako je uzbuđen i ne može dočekati nastaviti igrati nogomet na prekrasnoj Floridi“, dodao je.

Sam Gronk kratko se javio novinarima Fox Sportsa:

„Vratio sam se. Uvijek sam govorio da imam osjećaj kako da će se to dogoditi i bio sam u pravu. Jedva čekam pononvo stati na teren. Spreman sam.“, rekao je 30-godišnjak.

Valja istaknuti kako će u ovom trejdu Patsi dobiti izbor četrte runde ovogodišnjeg drafta (139. ukupno), dok će Buccaneersi osim Gronka dobiti i izbor sedme runde drafta (ukupno 241.).

U svojoj karijeri Gronk je ostvario 79 touchdowna, a ukupno je osvojio 7,861 jardu. U NFL je stigao 2010. godine kao izbor druge runde drafta (ukupno 42.), a cijelu dosadašnju karijeru proveo je u društvu ponajvećeg QB-a u povijesti američkog nogometa Toma Bradyja s kojim će i u sljedećoj sezoni dijeliti svlaćionicu.

Podsjećamo, prije nešto više od godinu dana, Gronk je objavio kako odlazi u igračku mirovinu zbog raznih ozljeda koje je njegovo tijelo pretrpilo, ali se u konačnici ipak vratio te će nakon jednogodišnje pauze karijeru nastavit u Buccaneersima.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

NFLTampa Bay BuccaneersNew England PatriotsRob Gronkowski

Ostale Vijesti