Primorje slavilo u Dubrovniku u derbiju regionalne lige

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 07.02.15. | 21:01

Vaterpolisti riječkog Primorja EB pobijedili su Jug CO u derbiju 2. Kola Lige za prvaka regionalne lige. Na bazenu u Gružu gosti su slavili rezultatom 12:8.

Dočekali su dubrovački vaterpolisti najveće rivale s prvog mjesta Lige za prvaka te bez poraza. No, Riječani nisu u Dubrovnik došli bez šansi te su odigrali odličnu utakmicu i došli do bodova. Nakon izjednačene prve četvrtine, u drugoj je Primorje otišlo na dva gola prednosti, a u nastavku su tu prednost uspjeli održati i povećati te je na kraju završilo 12:8 za Primorje.

Primorje je do pobjede vodio Burić sa 4 gola. Muslim je dao 3, Radu i Sukno po 2, a Garcia 1 gol. Kod domaćih igrača najefikasniji je bio Bošković s 4 gola, a Visković, Bicari, Obradović i Ivanković su po 1 zatresli mrežu Frana Vićana koji je utakmicu završio s 8 obrana. Njegov kolega na vratima Juga, Bijač, obranio je 11 lopti, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu.

Riječani su ovom pobjedom došli na 22 boda, a Jug ima jedan manje. Ova dva rivala za 4 dana ponovo igraju. Ovaj put na Kantridi u sklopu skupine B europske Lige prvaka.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Jug COVK Primorjeregionalna liga u vaterpoluvaterpolo

Ostale Vijesti