Primorje ima prvu meč loptu, Jugaši žele pet utakmicu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 20.05.15. | 14:14

U Gružu se od 19 sati igra četvrta utakmica finalne serije doigravanja za prvaka Hrvatske u vaterpolu. Primorje vodi 2:1 u seriji i večeras ima prvu meč loptu za obranu naslova.

Neizvjesna završnica finala, mnogi će reći i nikad neizvjesnija, večeras bi mogla dobiti svoj konačni rasplet. Primorjaši imaju prednost i poručili su kako će napraviti sve da već u Dubrovniku osvoje naslov, dok se Jugaši nadaju da mogu doći do pobjede pred domaćim navijačima koja će im pružiti šansu za osvajanjem naslova u petoj utakmici u Rijeci.

Psihološka stabilnost i iskustvo će donijet prevagu u samom kraju. Naravno da se mi nadamo da je to na našoj strani. Važno je da ne izgorimo. Mislim da je momčad kao Jug prošla niz ovih finala i s tim se može nositi, baš kao i momčad Primorja“, rekao je trener Juga Vjekoslav Kobešćak.

U riječkim redovima se nadaju da već večeras mogu doći do treće pobjede. U prvom su susretu na Kantridi slavili s 9:8, u drugom su u ludoj utakmici nakon peteraca u Gružu tijesno izgubili 13:12, a potom su u subotu u Rijeci slavili 9:8. Bilo je za 'dlaku' ali ipak se radi o dvije trenutno najbolje hrvatske vaterpolske momčadi.

Vjerojatno nas opet očekuje neizvjestan susret, 'u gol', u kojem ćemo morati biti maksimalno koncentrirani do posljednje sekunde. Znamo koliko su zahtjevna gostovanja u Gružu, ali uvjeren sam da možemo proći Dubrovnik. Napravit ćemo sve da ne bude pete utakmice“, poručio je napadač Primorja, Anđelo Šetka, prenose Sportske novosti.

Četvrtak utakmica finala između Juga i Primorja igra se u Gružu s početkom u 19 sati-

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Ostali sportovivaterpoloPrimorjejug

Ostale Vijesti