Primorje EB pobijedilo Partizan u Beogradu

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 16.10.14. | 09:26

Vaterpolisti Primorja EB u derbiju 3. kola Triglav regionalne lige u Beogradu su s 11:10 pobijedili Partizan.

Junak utakmice bio je rumunjski sidrun Cosmin Radu koji je sa sirenom za istek utakmice postigao gol na pobjedu Riječana. Radu i Sukno su bili i najefikasniji u redovima Primorja s 2 gola, a u listu strijelaca upisali su se i Burić, Krapić, Muslim, Petrović, Mudražija, Elez i Garcia. Partizan je predvodio Mandić s 5 golova.

Do uvjerljivog slavlja došli su i vaterpolisti Juga CO. Dubrovčani su u Zagrebu pobijedili Medveščak rezultatom 15:3 s 5 golova Ivankovića, 2 Bicarija i Viskovića te po jednim Macana, Dadića, Youngera, Markovića, Dobuda i Bautovića. Za domaćine je 2 pogotka dao Kolar, a 1 Jovanović.

Mladost je s 12:8 bila bolja od splitskog Jadrana (strijelci Anzulović, Bašić i Vukičević po 2, Milaković, Lončar, Dašić, Buha, Pavičić i Živković za Mladost; Kaleb 2 te Zadro, Vukić, Santini, Lisica, Brlečić i Dužević po 1 za Jadran), POŠK je s 21:9 pobijedio slovenski Branik (Prižmić 6, Cvjetković i Bezić po 3, Pavlović i Radilović po 2, Kurir, McRoy, Rončević, Vegar i Maras po 1 su dali golove za Splićane), a Mornar s 13:8 Pomorac iz Kotora (strijelci za Mornar: Čagalj, Šorušić, Čalić, Gulhaić i Ban po 2 te Marinić-Kragić, Zović i Lušić po 1 gol).

Nakon 3 odigrana kola Primorje EB s 9 bodova dijeli prvo mjesto u skupini A s Radničkim. Mladost i POŠK imaju po 6 bodova, Partizan i Budva po 3, a splitski Jadran i Branik su bez bodova. U skupini B je prvi Jug CO s 9 bodova iz 3 utakmice. Slijede Jadran HN 6 (3), Vojvodina 4 (2), Crvena zvezda 3 (2), Mornar BS 3 (3), Primorac 1 (2) te Medveščak 0 (3).

(Foto: Action Images)


Tagovi

Primorjeregionalna liga u vaterpolu

Ostale Vijesti