Futsal Dinamo
Futsal Dinamo

Predsjednik Futsal Dinama dao ostavku i raspisao prijevremene izbore

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 18.06.21. | 08:19

Matija Đulvat napušta funkciju predsjednika Futsal Dinama nakon šest godina.

MNK Futsal Dinamo na svojoj web stranici objavio je intervju s predsjednikom kluba Matijom Đulvatom koji je donio ostavku na mjesto predsjednika kluba i raspisao Izvanrednu izbornu skupštinu.

„Nakon završetka sezone sjeo sam s ostatkom uprave za stol. Svi su izrazili želju da ja preuzmem vođenje prve momčadi Kluba. Ja isto smatram da je došlo vrijeme da izađem iz svoje komfor zone i pokažem da mogu ostvariti ono što sam najavljivao i u što sam vjerovao. Kao predsjednik nisam ostvario ono o čemu sam pričao, a to je naslov. No, ja ne mogu, kao predsjednik kluba, sam sebe postaviti za trenera,” rekao je Đulvat i nastavio:

Stoga, odstupam s mjesta predsjednika kluba iz dva razloga. Prvo, kako bi me novi predsjednik, ako će to naravno htjeti, mogao postaviti na poziciju prvog trenera kluba. A drugi jer nisam ostvario ciljeve koje sam rekao da ću ostvariti. Nisam možda bio na traženom nivou. Nakon šest godina ću dati mogućnost nekom tko je možda sposobniji od mene da vodi klub, da napravi jaču ekipu. S druge strane sam svjestan svojih kvaliteta. Više ne mogu pomoći kao igrač, ali mislim da kao trener imam kvalitetu koja treba Klubu"

Međutim, ne mogu ja sam sebe postaviti na tu poziciju. Mi smo demokratski klub i mičem se s funkcije predsjednika. Ako će me budući predsjednik htjeti za trenera, stojim mu na raspolaganju“.

Cijeli intervju s Matijom Đulvatom možete pročitati OVDJE.

Na skupštini mogu sudjelovati svi članovi Futsal Dinama, a pravo glasa imaju punoljetni članovi. Za poziciju predsjednika Futsal Dinama mogu se kandidirati svi punoljetni članovi koji sakupe potpise više od 5 posto od ukupnog broja članstva u trenutku raspisivanja Izvanredne izborne skupštine. (43 potpisa).

Futsal Dinamo je klub koji od 2014. funkcionira prema demokratskom principu „1 član, 1 glas“. Matija Đulvat izabran je za predsjednika kluba u dva navrata. Prvi put na Izbornoj skupštini 2015., a na Izbornoj skupštini 2019. obnovio je svoj četverogodišnji mandat. Nakon šest godina, zagrebački futsal klub dobit će novog predsjednika.

Futsal Dinamo osnovan je 2012., u posljednjih šest sezona, od kada je izborio plasman u 1.HMNL, svake sezone prvenstvo je završio u polufinalu.


Tagovi

FutsalFutsal DinamoMNK Futsal DinamoMatija Đulvat

Ostale Vijesti